Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Leguma care ţine inima în formă şi alungă astenia. Regele supelor, leac pentru 60 de afecţiuni severe

Publicat:

Foarte bogat in apa, care se regaseste in proportie de 90%, dar si in vitamina A, C, E, K si cateva vitamine din grupul B, prazul contine si fier, sodiu, acid fosforic, siliciu, calciu, sulf, potasiu si magneziu.

“Prazul este indicat a fi consumat de catre oricine, dar indeosebi de persoanele care tin cura de slabit, cele care sufera de reumatism, anemie, artrita, cele care au depistat valori mari ale colesterolului in sange, persoanele care sufera de constipatie sau care isi doresc pur si simplu intarirea sistemului imunitar. Prazul este foarte util in indepartarea parazitilor intestinali…

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cercetatorii au aflat motivul pentru care multe femei mor in timpul nașterii: problema intervine la finalul sarcinii

09:46, 22.04.2024 - O forma de insuficienta cardiaca ce apare la sfarsitul sarcinii sau la inceputul perioadei postnatale, cardiomiopatia peripartum (PPCM), este o cauza majora de deces maternal. Intr-un nou studiu, cercetatorii americani de la spitalul Mass General au descoperit ca nivelurile ridicate de proteine legate…

Cum depistam și tratam alergiile de primavara. Aproape jumatate dintre romani sufera de o forma de alergie

23:26, 10.04.2024 - A inceput sezonul alergiilor, și mulți dintre noi confundam simptomele cu cele ale unei raceli, avertizeaza medicii. Oficial, 8 milioane de romani au cel puțin o forma de alergie, arata datele Societatii Romane de Alergologie si Imunologie Clinica.

1 din 4 adulți din Romania sufera de o forma de alergie, iar 1 din 3 copii sufera de rinita alergica. Imunoterapia cu alergen este singura terapie viabila

16:40, 06.04.2024 - In plin sezon al alergiilor de primavara, Societatea Romana de Alergologie și Imunologie Clinica (SRAIC) aduce in discuție importanța accesului la tratamente cu un grad ridicat de eficiența deoarece povara generata de bolile alergice la nivel mondial a crescut in ultimele decenii din cauza factorilor…

Remediul natural pentru durerile de picioare. Mulți au planta acesta in gradina și nu cunosc beneficiile frunzelor sale

16:30, 03.04.2024 - Frunzele de hrean sunt recunoscute pentru proprietațile lor medicinale puternice, fiind considerate un remediu naturist eficient pentru tratarea durerilor de picioare. Hreanul este o planta perena cu radacini puternice și frunze verzi in forma de lance, care conțin substanțe active benefice pentru sanatate.…

Prazul cu gust de usturoi. Face parte din flora spontana, iar cercetatorii spera sa impuna planta in ferme și gradini

05:51, 04.03.2024 - Un soi de praz cu gust de usturoi este studiat de cercetatorii buzoieni de la Banca de Resurse Genetice Vegetale. Planta a fost descoperita in flora spontana din Padurea Crang, cel mai mare parc din Buzau iar de cinci ani aceasta este studiata

OMS: Peste un miliard de persoane sufera de obezitate

23:40, 03.03.2024 - ”Obezitatea este o problema a omenirii”, estimarile Organizației Mondiale a Sanatații indicand ca, in prezent, peste un miliard de persoane sufera de aceasta boala. „In trecut, ne gandeam la obezitate ca la o problema a celor bogati. Obezitatea este o problema a omenirii”, a spus Francesco Branca, director…

Cum se obține in Romania tratament gratuit pentru cancer. Cazul unui pacient care sufera de o forma rara a bolii

13:50, 20.02.2024 - Romanii bolnavi de cancer dau, in continuare, in judecata statul și obțin compensarea integrala a tratamentelor pe care nu și le permit. Un pacient a avut caștig de cauza intr-un proces prin care a cerut un medicament ce costa peste 22.000 de lei.

Frunzele de Ginkgo ar putea imbunatati recuperarea cognitiva precoce dupa un accident vascular cerebral

00:15, 19.02.2024 - Un studiu efectuat in China a aratat ca o substanta extrasa din frunzele si semintele uscate ale arborelui Ginkgo ar putea imbunatati recuperarea cognitiva precoce dupa un accident vascular cerebral (AVC), informeaza Agenția Xinhua, preluata de Agerpres. Cercetatorii asiatici, condusi de cei de la Spitalul…


Ce parere ai despre aceasta stire?