Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

La ce temperatură se coace cozonacul. Varianta ideală pentru cuptorul electric sau pe gaz

Publicat:

Unul dintre deserturile tradiționale favorite ale romanilor, cozonacul este un preparat festiv nelipsit de pe masa de Craciun. Iata cum sa procedezi ca sa coci cozonacii exact așa cum trebuie, fie ca folosești cuptor electric sau cu gaz!

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Diferenta dintre cozonacul pentru Paste si cel pentru Craciun. Acum 100 de ani, desertul se facea altfel. Ce avea special primavara

14:55, 02.05.2024 - Nu exista masa de sarbatoare, la romani, de pe care sa lipseasca tradiționalul desert. Exista insa o diferența dintre cozonacul pentru Paste si cel pentru Craciun pe care puțini o cunosc. Ce se intampla acum o suta de ani inainte de cea mai importanta sarbatoare a creștinilor. Desertul tradițional ce…

Unde trebuie asezati cozonacii in cuptorul electric pentru a nu se arde. Temperatura ideala, asa nu se vor rumeni

09:30, 01.05.2024 - Mai este foarte puțin pana la sarbatorile pascale, iar gospodinele se gandesc deja la bunatațile pe care le vor pune pe masa de Paște pentru cei dragi. Cum este de așteptat, cozonacii sunt nelipsiți. Insa pentru ca ei sa iasa perfecți, este important procesul de coacere, dar și unde trebuie asezati…

Ce trebuie sa faci cu 15 minute inainte sa scoti cozonacii din cuptor. Asa nu se vor arde, dar se vor coace in interior

09:35, 29.04.2024 - Mai sunt doar cateva zile pana la Paște, iar gospodinele se pregatesc sa organizeze masa pentru sarbatorile pascale. Cozonacul este desertul delicios nelipsit de pe meselor romanilor, dar pentru ca el sa iasa perfect, este musai sa știți ce trebuie facut cu 15 minute inainte sa il scoți din cuptor.…

Rețeta de cozonac pentru Paște cu care nu da greș nicio gospodina. Iese pufos și gustos. Nu e nevoie nici de framantare 

18:10, 26.04.2024 - Cozonacul este emblematic pentru sarbatorile de Paște și Craciun, insa acesta poate fi destul de greu de facut daca nu ai mai facut pana acum. Din fericire, ți-am pregatit rețeta de cozonac pentru Paște cu care nu da greș nicio gospodina. Se face super simplu și nu trebuie nici macar sa framanți la…

Temperatura ideala la care se coace cozonacul. Cum obținem un desert tradițional rumenit perfect și pufos

17:06, 26.04.2024 - Temperatura de coacere este foarte importanta in realizarea unui cozonac rumenit perfect la suprafața și pufos. Iata care este secretul prin care putem obține un desert tradițional plin se savoare și bine copt.

Cozonac mare și pufos dupa o rețeta veche de 170 de ani. Marii bucatari nu uitau niciodata de acest ingredient secret

10:50, 07.04.2024 - Dupa cum bine știe toata lumea, atat de Paște, cat și de Craciun, bunicile se grabeau sa faca cel puțin un cozonac mare și pufos, dar cum ar fi sa faci unul dupa o rețeta veche de 170 de ani, la care marii bucatari nu uitau niciodata de ingredientul secret? Cozonacul, nelipsita tradiție de Paște […]…

Care este temperatura ideala in frigider. Așa nu se strica mancarea și economisești energie electrica

13:50, 01.04.2024 - Temperatura frigiderul are un impact direct asupra calitații și duratei de pastrare a alimentelor. Alegerea temperaturii potrivite este esențiala pentru a conserva in mod corespunzator alimentele. Temperatura ideala pe care trebuie sa o avem in frigider Un interval de temperatura potrivit este cel care…

La cate grade se face carnea de pui la cuptorul electric. Sigur ai greșit și tu, de asta iese uscata și fara gust

17:05, 18.03.2024 - Puiul nu trebuie sa iasa uscat. Exista o mulțime de secrete pe care sa le pui in aplicare atunci cand vrei sa gatești pui, fie ca folosești doar pieptul, pulpele sau vrei sa faci un pui intreg. De cele mai multe ori, pieptul este cel care iese uscat, pentru ca nu are prea multa grasime, […] The post…


Ce parere ai despre aceasta stire?