Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Kani de la Chefi la Cuțite s-a lansat în muzică! Ce piesă îndrăzneață a lansat fostul concurent

Publicat:

Fostul concurent de la „Chefi la Cuțite” demonstreaza ca este priceput la toate. Daca in concursul culinar ne-a demonstrat ca știe sa gateasca, fiind de meserie frizer, iata ca acum, Kani ne uimește din nou! Se lanseaza in muzica și nu cu orice piesa, ci una in care apare intr-o ipostaza total neașteptata.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Enzo de la Chefi la cuțite s-a casatorit! Imagini fabuloase de la cununia fostului concurent cu Cristina Ene / VIDEO

16:25, 26.04.2024 - Enzo de la Chefi la cuțite s-a casatorit cu logodnica lui! Fostul concurent a cerut-o de soție in urma cu un an pe Cristina Ene, iar acum au facut cel mai important pas din relația lor. Au aparut și primele imagini de la evenimentul fabulos, la care au participat nume mari din showbiz.

Chefi la cuțite, 24 aprilie 2024. Ce concurent parasește competiția. Richard Abou Zaki a avut o reacție neașteptata: „Nu accept chestia asta” / VIDEO

00:50, 25.04.2024 - La finalul ediției 17 din sezonul 13 Chefi la cuțite jurații și-au luat „adio” de la un concurent. A facut parte din echipa lui Richard Abou Zaki, care a fost uimit de prestația sa in ceea ce privește preparatul tradițional.

Chefi la cuțite, 22 aprilie 2024. Primul concurent care a fost eliminat din sezonyl 13. Reacția lui a fost neașteptata: ”Cea mai slaba farfurie” / VIDEO

00:25, 23.04.2024 - A avut loc prima eliminare la Chefi la cuțite, sezonul 13! O echipa continua dupa ce un concurent a obținut 6 puncte și a plecat acasa. Reacția lui a fost neașteptata, dar s-a conformat deciziei și a acceptat ce s-a intamplat! Juratul a regretat profund plecarea lui din competiție.

Chefi la cuțite, 27 martie 2024. Cine este Liviu Moroiu, primul concurent care a refuzat cuțitul de aur. Cum au reacționat jurații: ”Nu cred ca ai ințeles” / VIDEO

09:40, 28.03.2024 - Premiera la Chefi la cuțite! Un concurent i-a lasat masca pe jurați, dupa ce a refuzat cuțitul de aur! Deși acest avantaj ii oferea un loc asigurat in etapa urmatoare, Liviu Moroiu a luat o decizie neașteptata Iata care a fost motivul și cum au reacționat jurații!

iUmor. Horia Manea, fostul concurent de la Chefi la cuțite, show de comedie. Ce reacție au avut jurații: ”Meriți cuțitul de aur”

00:30, 25.03.2024 - Horia Manea, fostul concurent de la Chefi la cuțite, a venit la iUmor pentru a-și demonstra talentul in arta umorului. Finalul nu a fost unul așteptat de acesta, iar jurații i-au apreciat...mancarea pregatita pentru ei.

Star Matinal. Catalin Cazacu și-a deschis o noua afacere. Cum a ajuns sa colaboreze cu Vincenzo Aiello, fost concurent de la Chefi la cuțite / VIDEO

12:00, 01.03.2024 - Catalin Cazacu deține deja un restaurant, iar ieri a avut loc inaugurarea unei noi afaceri, tot un restaurant. Co-prezentatorul de la Xtra Night Show a facut de aceasta data echipa cu Vincenzo Aiello, fost concurent la Chefi la cuțite.

Marian Cocoș, fost concurent la Chefi la cuțite, a murit. Mesajele emoționante transmise de foștii colegi de echipa

16:25, 15.02.2024 - A murit Marian Cocoș, fost concurent Chefi la Cuțite. In sezonul 2 ii incanta pe colegi și telespectatori cu priceperea și perseverența lui. Mesajul durerors prin care a fost anunțata pierderea antrenorului de box.

Cum arata Rikito Watanabe cand avea șase ani. Imaginea induioșatoare postata de fostul concurent Chefi la cuțite

15:35, 14.02.2024 - Rikito Watanabe și-a luat urmaritorii prin surprindere și a postat o fotografie cu el de pe vremea cand avea șase ani. Imaginea a starnit un val de reacții in mediul online. Iata cum arata simpaticul japonez in copilarie!


Ce parere ai despre aceasta stire?