Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Juventus s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei Italiei, după 2-1 cu Bologna

Publicat:

Juventus isi continua sezonul foarte bun, liderul din Serie A reusind sa obtina calificarea in sferturile de finala ale , dupa ce a invins pe Bologna cu 2-1 pe teren propriu, in urma unui meci care a avut nevoie de prelungiri.

Antrenorul bianconerilor, , a folosit o echipa cu multe rezerve, insa torinezii au reusit si in aceste conditii sa domine clar partida. Cu toate acestea, fanii au asteptat pana in minutul 89 deschiderea scorului, Giaccherini inscriind la capatul unei actiuni personale de toata frumusetea.

Bologna

Citeste articolul mai departe pe Antena3.ro…  

Sursa articol: Antena3.ro


Stiri pe aceeasi tema

Patricia Maria Tig, principala favorita, s-a calificat, joi, in sferturile de finala ale turneului ITF de la Focsani

04:55, 07.06.2024 - Patricia Maria Tig, principala favorita, s-a calificat, joi, in sferturile de finala ale turneului ITF de la Focsani, dotat cu Trofeul ''Ion Tiriac'' si cu premii totale de 15.000 de dolari, dupa ce a dispus cu 6-3, 6-0 de poloneza Ada Piestrzynska, informeaza AGERPRES.

Gabriela Ruse si Marta Kostiuk s-au calificat in sferturile de finala de dublu din cadrul turneului de tenis de la Roland Garros

18:15, 04.06.2024 - Perechea romano ucraineana Gabriela Ruse Marta Kostiuk s a calificat marti in sferturile de finala ale probei feminine de dublu din cadrul turneului de tenis de la Roland Garros, dupa ce a trecut de Leylah Fernandez Canada Erin Routliffe Noua Zeelanda , favorite numarul 9, in doua seturi, 6 1, 6 4,…

VIDEO Spectacol in Serie A: Condusa cu 3-0 in minutul 75, Juventus a plecat neinvinsa de la Bologna

09:00, 21.05.2024 - Bologna și Juventus au oferit un meci spectaculos, gazdele ratand victoria cu toate cu au condus pana in minutul 75 cu 3-0. „Batrana Doamna” a salvat impresia in ultimul sfert de ora și a plecat cu o remiza de pe „Renato Dall'Ara”.

Serie A: Bolgna vs Juventus - Duel pentru podium

08:20, 20.05.2024 - Bologna - Juventus, meci contand pentru etapa a 37-a din campionatul Italiei, este programat, luni, 20 mai, de la ora 21:45, pe Stadio Renato Dell’Arra, si va fi transmis in direct de Digi Sport 2, Orange Sport 3 si Prima Sport 2.

Antrenorul Thiago Motta ”nu a decis nimic

18:46, 18.05.2024 - Thiago Motta, antrenorul echipei italiene de fotbal Bologna, prezentat de mass-media italiana drept succesorul lui Massimiliano Allegri la Juventus Torino, a asigurat sambata ca nu „a decis nimic” si nici nu a semnat vreun acord cu „Batrana doamna”, urmand sa ia o decizie in privinta viitorului sau…

Antrenorul lui Juventus, Allegri, suspendat și amendat dupa scandalul din finala Cupei Italiei

19:05, 16.05.2024 - Antrenorul lui Juventus, Massimiliano Allegri, a fost suspendat pentru doua meciuri din Cupa Italiei și amendat cu 5.000 de euro dupa ce a primit un cartonaș roșu in victoria de miercuri seara cu Atalanta. Allegri risca sa fie demis inca de saptamana aceasta, conform presei din Italia, potrivit mediafax.

Antrenorul revelației din Serie A pleaca » Are un acord verbal cu Juventus pentru doua sezoane!

13:45, 15.05.2024 - Thiago Motta (41 de ani) s-ar desparți in vara de Bologna, pe care a calificat-o in grupa Ligii Campionilor. Antrenorul italo-brazilian s-ar fi ințeles cu Juventus pentru un angajament pana la 30 iunie 2026, cu un salariu de 3,5 milioane de euro net anual. Massimiliano Allegri ar urma sa fie inlaturat,…

Handbal (f): CSM București s-a calificat in sferturile de finala ale Ligii Campionilor

18:55, 24.03.2024 - Campioana Romaniei la handbal feminin, CSM București, s-a calificat duminica in sferturile de finala ale Ligii Campionilor, dupa ce a trecut in dubla manșa de slovenele de la Krim Ljubljana.


Ce parere ai despre aceasta stire?