Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

JUDEȚUL SATU MARE Femeie cercetată pentru abuz în serviciu

Publicat:
JUDEȚUL SATU MARE Femeie cercetată pentru abuz în serviciu

La data de 19 mai a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au fost sesizați prin apelul unic de urgența .... The post JUDEȚUL SATU MARE Femeie cercetata pentru abuz in serviciu first appeared on .

Citeste articolul mai departe pe informatia-zilei.ro…  

Sursa articol si foto: informatia-zilei.ro


Stiri pe aceeasi tema

PREJUDICIUL DE 700 LEI Femeie, cercetata pentru comiterea infracțiunii de furt in Carei

14:25, 09.07.2024 - In cauza, cercetarile sunt continuate sub aspectul savarșirii infracțiunii de furt. The post PREJUDICIUL DE 700 LEI Femeie, cercetata pentru comiterea infracțiunii de furt in Carei first appeared on Informatia Zilei .

IJJ Tulcea: Și-a amenintat concubina cu un briceag si a fugit, insa a fost prins de jandarmi

15:25, 05.07.2024 - O femeie, in varsta de 46 de ani, s a ascuns in baia unui restaurant dupa ce concubinul a amenintat o cu un briceag. O femeie, in varsta de 46 de ani, s a ascuns in baia unui restaurant dupa ce concubinul a amenintat o cu un briceag, transmite un comunicat din partea Inspectoratului de Jandarmi Judetean…

MENȚINEREA ORDINII PUBLICE Siguranța cetațenilor, prioritatea polițiștilor satmareni

14:16, 05.07.2024 - Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au desfașurat in data de 4 iulie a.c., activitați de menținere a unui climat de ordine și siguranța The post MENȚINEREA ORDINII PUBLICE Siguranța cetațenilor, prioritatea polițiștilor satmareni first appeared on Informatia Zilei .

O femeie a fost scoasa din apele lacului Techirghiol, judetul Constanta. Se intervine cu elicopterul SMURD

12:16, 16.06.2024 - Astazi , pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Dobrogea au fost sesizati astazi, prin apel la numarul 112 pentru salvarea unei persoane scoasa din apele lacului Techirghiol, din localitatea Techirghiol, judetul Constanta Potrivit ISU, este vorba despre o femeie, de aproximativ…

ALEGERI 9 IUNIE Ziua Votului in județul Satu Mare

12:10, 09.06.2024 - Secțiile de votare s-au deschis la ora 7. La țara, oamenii au fost mai harnici și s-au prezentat la vot... The post ALEGERI 9 IUNIE Ziua Votului in județul Satu Mare first appeared on Informatia Zilei .

JUDEȚUL SATU MARE Accident teribil la Ciuperceni. O fetița de 3 ani și-a pierdut viața

11:50, 20.05.2024 - Vineri, 17 mai, la Ciuperceni a avut loc un tragic accident de circulație, soldat cu moartea unei fetițe de 3 ani. In accident au fost implicate 3 autoturisme. The post JUDEȚUL SATU MARE Accident teribil la Ciuperceni. O fetița de 3 ani și-a pierdut viața first appeared on Informatia Zilei .

JUDEȚUL SATU MARE La datorie, pentru siguranța satmarenilor!

12:20, 10.05.2024 - In contextul celebrarii Sarbatorii Campenești Sambra Oilor, care se va desfașura, la data de 12 mai 2024, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare vor fi la datorie, .... The post JUDEȚUL SATU MARE La datorie, pentru siguranța satmarenilor! first appeared on Informatia Zilei…

JUDEȚUL SATU MARE Accident mortal in Stana

11:50, 10.05.2024 - La data de 9 mai a.c., in jurul orei 19.40, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier, The post JUDEȚUL SATU MARE Accident mortal in Stana first appeared on Informatia Zilei .


Ce parere ai despre aceasta stire?