Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

José Carreras revine într-un concert după 25 de ani cu Andrea Bocelli la Termele lui Carcalla

Publicat:

Tenorul spaniol a susținut duminica un concert la Roma impreuna cu italianul , pe scena Termelor lui Caracalla, unde in urma cu 25 de ani a oferit un recital istoric alaturi de și , relateaza EFE.

Carreras a fost vedeta concertului organizat de Opera din Roma pentru UNICEF în fața ruinelor lui Caracalla, unde surpriza a fost intervenția lui , care nu fusese anunțat.

Tenorul spaniol a intervenit în a doua parte a concertului cu 'Vurria', al compozitorului napoletan , și…

Citeste articolul mai departe pe AgerPres.ro…  

Sursa articol: AgerPres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Lucrarile din zona Stan Vidrighin, aproape gata. Tramvaiul 6 revine pe traseu din aprilie

15:35, 27.03.2024 - Primaria Timișoara anunța ca, de la mijlocul lunii aprilie, tramvaiele de pe linia 6 – 6a și 6b, de fapt – ar putea reveni pe traseul consacrat. Asta pentru ca lucrarile din „ultima etapa majora” a șantierului de pe Stan Vidrighin, cele de la intersecția cu strada 1 Decembrie 1918, sunt aproape gata.

Revine compania Norwegian pe Otopeni. Va opera curse și iarna

14:30, 23.03.2024 - Compania aeriana Norwegian, care a intrat pe piața din Romania in vara anului precedent, anunța reluarea zborurilor intre București și Oslo incepand cu sfarșitul acestei luni. Revenirea Norwegian pe aeroportul Otopeni vine in contextul unei extinderi a serviciilor sale, iar de aceasta data rezervarile…

Alexandru Țiproc, regele invențiilor, revine pe scena iUmor de ziua lui Cheloo. Ce au spus jurații: „Arhanghelul roboticii”

12:50, 22.03.2024 - iUmor - Alege comedia sezonul 16 aduce in fața celor șase jurați, Cosmin Natanticu, Catalin Bordea, Delia si Cheloo, și in cel de-al șaselea episod, difuzat duminica aceasta, de la 20:00, la Antena 1, cele mai surprinzatoare numere de umor, invitați speciali și momente care vor starni hohote de ras.

Spectacolul Magic Swing revine pe scena Teatrului National de Opera si Balet Oleg Danovski Constanta

14:21, 17.03.2024 - In aceasta seara, 17 martie a.c., de la ora 19:00, pe scena Teatrului National de Opera si Balet "Oleg Danovski" Constanta revine spectacolul "Magic Swing". Conceptul spectacolului este unul bazat pe sincretismul artelor, in stradania de a pava cu sensibilitate si atitudine solara drumul dinspre scena…

Start Up Nation revine. Europa ne promite 400 de milioane euro

21:25, 15.03.2024 - „Am primit de la colegul meu Adi Caciu (ministrul Investitiilor si Proiectelor Europene – n.r.) o veste extraordinara ieri, ca a fost aprobata de catre Comisia Europeana cererea noastra de a avea un Start Up Nation pe fonduri europene anul acesta. 400 de milioane euro, adica facem acea schema, acel…

„3 Tenori Italieni”, spectacol extraordinar la Zalau

16:41, 04.03.2024 - Casa de Cultura a Sindicatelor din Zalau gazduiește in data de 9 martie, incepand cu ora 20, spectacolul „3 Tenori Italieni”. In aceasta saptamana, doritorii vor beneficia de o reducere de preț, astfel ca prețul unui bilet va costa doar 112 lei. Din program fac parte arii din opere italiene celebre…

Trei tenori italieni pe scena Operei timișorene

09:20, 06.02.2024 - Spectacolul-eveniment „3 tenori italieni” o reverența muzicala fața de marii tenori Jose Carreras, Placido Domingo și Luciano Pavarotti, artiști legendari care au cucerit intreaga lume cu vocile și interpretarile lor, va avea loc luna viitoare la Timișoara.


Ce parere ai despre aceasta stire?