Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Jorge, la un pas de suicid? Declarațiile sunt cutremurătoare: ”A făcut atac cerebral. Noaptea îmi era mai greu”

Publicat:

Deși apare mereu cu zambetul pe buze, și Jorge a avut parte de momente extrem de dificile de-a lungul vieții, despre care artistul a vorbit chiar cu lacrimi in ochi. Astfel, artistul a facut marturisiri cutremuratoare despre moartea tatalui sau. Jorge, la un pas de suicid? Declarațiile sunt cutremuratoare Jorge este mereu apreciat pentru jovialitatea, […] The post Jorge, la un pas de suicid? Declarațiile sunt cutremuratoare: ”A facut atac cerebral. Noaptea imi era mai greu” appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ciolacu iși cere scuze dupa declarațiile privind Moldova: „A fost o gluma. Mereu am simtit multa caldura in Moldova”

19:26, 26.04.2024 - Premierul Marcel Ciolacu a explicat, referitor la afirmatia pe care a facut-o, joi la Timisoara, atunci cand a spus ca „Buzaul nu e in Moldova si va rog frumos sa nu ma jigniti”, ca „nu a fost nimic peiorativ” și spune ca iși cere scuze „daca cineva s-a simțit jignit”.

Declarațiile cutremuratoare ale vecinilor care au gasit-o pe femeia ucisa in Galați. Au luat parte la scene șocante: ”Nu se vedea ca e om”

08:40, 15.04.2024 - Este alerta in Galați, dupa ce o femeie a fost gasita moarta in pat, cu rani grave pe corp și intr-o balta de sange. Vecinii ei au fost cei care au intrat in casa ei și au aflat ca a murit, iar acum au facut declarații cutremuratoare.

Nervi in coaliție dupa declarația ministrului Agriculturii / Un lider PNL ii cere demisia: 'Noaptea minții'

14:15, 14.03.2024 - Vicepreședintele PNL Gigel Știrbu ii cere demisia ministrului Agriculturii, Florin Barbu, dupa ce acesta l-a citat pe fostul dictator Nicolae Ceaușescu pentru a-și justifica decizia de a transforma stuful din Delta Dunarii in pajiște. „Noaptea minții. Declarațiile recente ale ministrului Agriculturii,…

Ce mesaj a transmis Simona Halep, la revenirea in tara. Declarațiile facute de sportiva la aeroport: „In sinea mea mereu am stiut”

08:51, 07.03.2024 - Dupa ce a ieșit invingatoare din "lupta" cu TAS, la revenirea in țara, Simona Halep a ținut sa transmita un mesaj pentru toți romanii care au susținut-o in tot acest timp, dupa ce la finalul anului 2022 a fost suspendata, fiind gasita pozitiv la o substanța interzisa in randul sportivilor. Iata declarațiile…

Mama elevului abuzat la școala, marturii cutremuratoare: „Copilul plangea noaptea și isi smulgea parul”

11:20, 05.03.2024 - Apar noi detalii cutremuratoare in cazul ajuns sa fie cunoscut public, in urma unor dezvaluiri de presa. Situație care a a facut ca mai mulți parinți sa iasa in strada, luni, pentru a protesta fața de ceea ce se acuza a fi nepasarea conducerii școlii unde s-ar fi produs faptele șocante. Mama elevului…

Declarațiile șocante ale tanarului din Drobeta Turnu Severin care și-a ucis mama. Barbatul le-a spus anchetatorilor ca nu regreta nimic: "Mama mea a innebunit..."

17:40, 02.03.2024 - Noaptea trecuta, o femeie a fost ucisa cu sange rece chiar de cel caruia i-a dat viața. In jurul orei 2:00, un tanar și-a omorat mama. Dus la audieri, agresorul le-ar fi marturisit oamenilor legii ca nu regreta nimic din ceea ce a facut.

Catalin Moroșanu, situație disperata la „Survivor All Stars”: „Sunt foarte suparat, ma fac de ras”. Ce se intampla in echipa Faimoșilor

13:15, 29.02.2024 - Catalin Moroșanu a rabufnit la „Survivor All Stars”, dupa ce echipa lui a pierdut și saptamana aceasta jocul de imunitate. Faimoșii se afla intr-o situație disperata, caci un nou concurent din echipa lor va fi eliminat in ediția din aceasta seara. „La tot pasul sunt pericole in sezonul suprem”, a spus…

Vecinii femeii care a fost ucisa in casa amantului, declarații cutremuratoare! Ce știu despre noaptea in care s-a produs crima: ”E moarta la mine in…”

17:46, 12.02.2024 - Noi informații cutremuratoare in cazul crimei din Vaslui. Vecinii femeii care a fost omorata in casa amantului ei au facut declarații cutremuratoare și au spus tot ce știu despre noaptea in care s-a produs tragedia.


Ce parere ai despre aceasta stire?