Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Jennifer Lopez, criticată de fani pentru fotografia dedicată lui Ben Affleck de Ziua Tatălui

Publicat:

Cu ocazia , ce are loc in fiecare an, in America, in cea de-a treia sambata a lunii iunie, i-a dedicat un mesaj soțului ei, , alaturi de o fotografie cu acesta la bustul gol, care a starnit tot felul de reacții in comentarii.

Citeste articolul mai departe pe perfecte.ro…  

Sursa articol: perfecte.ro


Stiri pe aceeasi tema

VIDEO Telenovela 'Bennifer' și alimenteaza speculațiile. Jennifer Lopez, fara Ben Aflleck la premiera filmului Atlas

02:45, 22.05.2024 - Speculatiile privind separarea dintre Ben Affleck si Jennifer Lopez continua peste Ocean. Luni seara, artista de origine portoricana a participat la premiera celui mai recent film al ei, Atlas, in Los Angeles. Ea nu a fost insotita de Afflleck, dar purta verigheta.

Cuplul „Bennifer" adancește zvonurile despre divorț. Jennifer Lopez, fara Ben Aflleck la premiera filmului Atlas, noua producție Netflix

11:30, 21.05.2024 - Speculatiile privind separarea dintre Ben Affleck si Jennifer Lopez continua peste Ocean, scrie News.ro. Luni seara, artista de origine portoricana a participat la premiera celui mai recent film al ei, Atlas, in Los Angeles. Ea nu a fost insotita de Afflleck, dar purta verigheta.

„S-a terminat!” Jennifer Lopez și Ben Affleck, la un pas divorț, la mai puțin doi ani de cand s-au casatorit

21:21, 17.05.2024 - Dupa mai puțin de doi ani de casnicie, Jennifer Lopez și Ben Affleck se indreapta spre desparțire, intrucat „nu au reușit sa faca lucrurile sa funcționeze intre ei”, a dezvaluit o sursa apropiata pentru In Touch, scrie protv.ro .

Ben Affleck și Jennifer Lopez o iau pe drumuri separate? “Au probleme in casnicie”

17:55, 17.05.2024 - Ben Affleck și Jennifer Lopez au probleme in casnicie, susține o persoana din interior. Cei doi locuiesc in case separate. Cu toate acestea, verighetele sunt la locul lor. „Jen și Ben au probleme in casnicia lor”, spune in exclusivitate pentru Us Weekly o persoana din interior despre Lopez, 54 de ani,…

Un cuplu celebru divorțeaza dupa aproape doi ani de casatorie? Vestea care zguduie lumea mondena / FOTO

18:25, 16.05.2024 - Este vestea momentului in showbiz! Un celebru cuplu ar fi la un pas de divorț dupa doar doi anu de casatorie. Este vorba despre Jennifer Lopez și Ben Affleck, care ar fi la un pas sa se desparta dupa ce au devenit soț și soție in luna iulie a anului 2022.

Cand e ziua tatalui in 2024 – Idei de mesaje și cadouri

14:40, 20.04.2024 - Ziua Tatalui 2024 este un prilej minunat de a sarbatori tații și de a le oferi aprecierea și iubirea pentru contribuția esențiala pe care o au. Afla cand este Ziua Tatalui in 2024 și inspira-te cu idei de mesaje și cadouri pe care le poți oferi.Cand este Ziua Tatalui 2024, in RomaniaZiua Tatalui este…

Ministra Justiției, criticata pentru excursia in Brazilia: „Alinuța cea guraliva nici macar pe Facebook nu a suflat vreo vorba”

09:30, 16.04.2024 - Ministra Justiției, Alina Gorghiu, este criticata de deputatul PSD Radu Cristescu, dupa cele cateva zile petrecute in Brazilia. Gorghiu s-a aflat in America de Sud fara sa anunțe oficial acest lucru, vizita fiind dezvaluita de comunicatele autoritaților din Brazilia. „Ce inseamna sa vorbești in pustiu:…

Jennifer Lopez și Ben Affleck au dezvaluit motivul pentru care și-au anulat nunta in 2003

08:20, 29.02.2024 - Jennifer Lopez și Ben Affleck au dezvaluit motivul pentru care și-au anulat nunta in 2003 Continue reading Jennifer Lopez și Ben Affleck au dezvaluit motivul pentru care și-au anulat nunta in 2003 at Tabu.


Ce parere ai despre aceasta stire?