Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

iUmor sezonul 13, Gala de Crăciun. Moș Ajun s-a „îmbătat” pe scenă. Radu Pietreanu a servit un moment inedit de comedie

Publicat:

a pregatit pentru gala speciala de o idee inedita de sceneta, ce l-a avut drept protagonist pe Moș Ajun, un „var” mai indeparat și mai necunoscut al Moșului Craciun. Se pare ca cei doi sunt inamici in viața de zi cu zi, iar disputa dintre ei a prins contur in interpretarea de neegalat a comediantului. 

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Andreea Balan, incident pe scena! Cantareața a cazut in timp ce canta și dansa / VIDEO

18:45, 07.05.2024 - Moment neașteptat la unul dintre concertele susținute de Andreea Balan. In urma cu o zi, artista a facut show, ca de fiecare data, doar ca, la un moment dat, a cazut in timp ce canta și dansa. In ciuda acestui incident, cantareața s-a ridicat rapid și a continuat sa faca spectacol.

iUmor. Romica Țociu, moment de excepție! Au venit pe scena cu un gratar și au prajit mici: ”Vrem sa ii gustam” / VIDEO

22:10, 28.04.2024 - Ediția din aceasta seara a inceput cu un moment de excepție la iUmor! Romica Țociu și Cornel Palade le-au facut o surpriza juraților! Cu cateva zile inainte de 1 Mai, cei doi au adus un gratar pe scena și au prajit mici! Iata cum au rreacționat jurații!

iUmor sezonul 16, 31 martie 2024. Naimana și Daniele, numar pitoresc pe scena. Delia: „Sufletul meu s-a hranit”

20:55, 31.03.2024 - Naimana și Daniele sunt din Italia și și-au adus ”oițele” pe scena iUmor sa incante publicul. Ei sunt impreuna de un an și jumatate și s-au intalnit la pensiunea din munți a tinerei.

Anghel Iordanescu, impersonat de Ionuț Rusu, intr-un moment spumos pe scena iRoast de Victorie, diseara, de la 20:30, la Antena 1

12:35, 26.03.2024 - Florin Prunea, Helmuth Duckadam, Florin Bratu si Ion Craciunescu sunt juratii iRoast de Victorie, intr-o editie speciala iUmor, dedicata fotbalului romanesc si difuzata la Antena 1 chiar inaintea confruntarii Columbia-Romania, in aceasta seara, de la 20:30.

Seria In spatele Camerei 609, episodul 10, sezonul 2. Anca Androne: „Te putea mușca, in orice moment, orice animal veninos!”

23:05, 22.03.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lasa-ma, imi place! Camera 609. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale In spatele Camerei 609 in AntenaPLAY!

Andreas Petrescu, moment excepțional pe scena iUmor, chiar de ziua lui Cheloo

14:55, 21.03.2024 - Cel de-al șaselea episod al noului sezon iUmor - Alege comedia, difuzat duminica aceasta, de la 20:00, la Antena 1, aduce in fata celor patru jurati, Cosmin Natanticu, Catalin Bordea, Delia si Cheloo, numere inedite de umor și invitați unul și unul.

Sambata, 16 martie, Radu Pietreanu vine la Targoviște intr-un spectacol aniversar

07:30, 12.03.2024 - Dupa 40 de ani de scena in care ne-a facut sa radem pe fiecare dintre noi cu personaje precum Crapu’, Costel Parțag sau interpretari fine ale unor personalitați precum Adrian Paunescu, Radu Pietreanu revine pe scena intr-un turneu național, insa singur. Purtand in suflet nostalgia și-n minte energia…

Te cunosc de undeva! 17 februarie 2024. Jo și Liviu Teodorescu, moment inedit pe scena emisiunii. S-au transformat in Rihanna și au cantat piesa „We found love”: „Ați fost minunați...” / VIDEO

21:55, 17.02.2024 - In prima ediția a sezonului cu numarul 20 a emisiunii Te cunosc de undeva!, Jo și Liviu Teodorescu au facut un show incendiar. Cei doi s-au transformat in Rihanna și au interpretat piesa „We found love”.


Ce parere ai despre aceasta stire?