Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Iuliana Tudor, mesaj sfâşietor pe Facebook: "Moartea respiră peste tot şi îşi întinde mirosul în noi şi cu o putere de neimaginat"

Publicat:

a fost profund marcata de evenimentele tragice din ultimele saptamâni, de la Colectiv si din Franta. Prezentatoarea TV a marturisit ca are senzatia ca Moartea este peste tot si ca-si "îtinde mirosul în strada si în noi cu o putere de neimaginat".

a postat pe o retea de socializare un mesaj sfâsietor despre evenimentele din ultimele saptamâni, care ne-au tulburat linistea: incendiul de la Colectiv si atentatele de la Paris. Prezentatoarea TV a marturisit ca are senzatia ca Moartea este prezenta peste tot si…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mesaj fulger transmis de premierul Marcel Ciolacu dupa moartea fostului ministru Ilie Serbanescu

11:16, 08.04.2024 - Ilie Șerbanescu, fost ministru al Reformelor in guvernul Victor Ciorbea, a murit. „Ilie Serbanescu și-a dorit intotdeauna ceea ce a fost mai bine pentru țara”, scrie pe Facebook premierul Marcel Ciolacu.

Verișoara Andreei Morega, tanara ucisa de Mirel Dragomir, mesaj sfașietor dupa moartea fratelui ei. Eduard avea doar 15 ani: ”Vei ramane...”

16:45, 30.03.2024 - Familia Andreei Morega trece prin cea mai grea incercare a vieții. La o zi dupa ce studenta de 21 de ani a fost condusa pe ultimul drum, verișorul ei, Eduard, s-a stins din viața pe patul de spital. Sora lui este devastata de durere și a transmis un mesaj sfașietor.

Iuliana Tudor, declarații emoționante dupa moartea mamei sale. Cum a reușit peste suferința: ”E o lupta” / VIDEO

16:25, 29.03.2024 - Pierderea mamei sale a fost unul dintre cele mai grele momente ale vieții sale, insa peste care a reușit sa treaca. Prezentatoarea TV a facut declarații emoționante despre cum a reușit sa accepte ca mama ei nu mai este și sa iși revina din suferința.

Dan Negru, suparat, la Sinaia: „E mai ieftin sa vezi Versailles, decat Peleș. Daca tot incasezi mai mult, macar gardul repara-l!”

10:05, 27.03.2024 - Dan Negru a postat pe contul de Facebook un film in care se arata contrariat de prețurile de intrare pentru o vizita la Castelul Peleș, pe care le compara cu cele de la celebrul Palat Versailles, din Franța.„Asta e Castelul Peleș din Sinaia și daca vrei sa-l vizitezi trebuie sa platești 150 de lei,…

Piedone, mesaj tranșant pentru presa: In urmatoarele doua saptamani nu voi dialoga cu niciun jurnalist

13:15, 26.03.2024 - Candidatul independent la Primaria Capitalei, Cristian Popescu Piedone, a transmis un mesaj adresat jurnaliștilor prin intermediul Facebook. „Stimați jurnaliști, muncesc așa cum m-au invațat cetațenii in ultimii 32 de ani:CU RESPECT pentru comunitatea care m-a ales sa-i reprezint interesele!…

Doliu in Franța - A murit Frederic Mitterand: Suferea de o boala crunta

07:45, 22.03.2024 - Fostul ministru francez al Culturii si om de televiziune Frederic Mitterrand a decedat joi, la Paris, la varsta de 76 de ani, dupa o lupta de "mai multe luni cu un cancer agresiv", a anuntat familia sa pentru AFP. Nepot al fostului presedinte francez Francois Mitterrand, ministru in mandatul lui…

Andreea Veneciuc, mesaj sfașietor la o luna de la moartea tatalui ei: ”Lumea mea s-a prabușit”

12:15, 19.03.2024 - Andreea Veneciuc trece prin momente grele, de cand tatal ei s-a stins din viața. Vedeta a transmis un mesaj emoționant, in ziua in care se implinește o luna de la moartea lui. Andreea Veneciuc este sfașiata de durere și incearca sa iși gaseasca auterea sa treaca peste aceasta incercare a vieții.

Romania, promovata la Targul Internațional de Turism de la Paris: standul țarii noastre dispune de o suprafața de 59 m²

04:45, 15.03.2024 - Romania este promovata a doua oara in acest an a Paris, in perioada 14-17 martie, in cadrul Targului Internațional de Turism, informeaza Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului, informeaza Rador Radio Romania. Standul Romaniei dispune de o suprafața de 59 m² și este strategic amplasat…


Ce parere ai despre aceasta stire?