Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Iuliana Tudor, declarații emoționante după moartea mamei sale. Cum a reușit peste suferință: ”E o luptă” / VIDEO

Publicat:

Pierderea mamei sale a fost unul dintre cele mai grele momente ale vieții sale, insa peste care a reușit sa treaca. Prezentatoarea TV a facut declarații emoționante despre cum a reușit sa accepte ca mama ei nu mai este și sa iși revina din suferința.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Știrile Antena Stars. Cristina Cioran, primele declarații dupa moartea mamei fostului ei iubit. Alex Dobrescu i-a aruncat cenușa in Lacul Tei: „Și-a dorit...”

20:56, 10.04.2024 - Mama lui Alex Dobrescu a murit la inceputul lunii aprilie. Fostul iubit al Cristinei Cioran este convins ca femeia care i-a dat viața este intr-un loc mai bun și a vrut sa ii respecte cea mai mare dorința, aceea de a fi incinerata.

Prodanca. Punct și de la capat. Anamaria Prodan, declarații emoționante despre mama ei: „Cea mai mare lupta pe care a dus-o...”. Sfatul de care impresara ține cont și in prezent / VIDEO

00:15, 24.03.2024 - Anamaria Prodan iși aduce aminte cu drag de mama ei și spune ca iși dorește sa ii pastreze vie amintirea. Pe langa faptul ca a fost una dintre cele mai apreciate interprete de muzica populara, impresara spune ca Ionela Prodan s-a dedicat mereu familiei.

Primele declarații ale Arinei Sabalenka, dupa moartea lui Konstantin Kolțov: „O tragedie inimaginabila”

09:46, 21.03.2024 - Jucatoarea de tenis belarusa Arina Sabalenka, in varsta de 25 de ani, a facut miercuri seara, 20 martie, pe contul sau de Instagram primele declarații dupa moartea lui Konstantin Kolțov, relateaza Daily Mail.

Cristina Șișcanu, primele declarații dupa moartea tatalui. Vedeta a izbucnit in lacrimi: ”Dorul este cumplit” / VIDEO

13:35, 11.03.2024 - Cristina Șișcanu trece prin momente foarte grele, dupa ce tatal ei s-a stins din viața. Prezentatoarea a facut și primele declarații cu privire la trecerea in lumea celor drepți a parintelui sau, marturisind cat de dificil ii este sa faca fața pierderii.

Laura Cosoi, marturisiri dureroase despre pierderea mamei sale: „A avut un diagnostic cu care nu aveai cum sa lupți”

10:20, 09.03.2024 - Laura Cosoi a suferit enorm cand mama ei s-a stins din viața, dupa ce in urma cu doi ani a primit un diagnostic dur din partea medicilor. Actrița a fost invitata la podcastul lui Damian Draghici, unde a facut marturisiri emoționante și dureroase.Laura Cosoi și-a impartașit povestea plina de suferința…

Star Matinal. Sorana Darclee de la A.S.I.A, primele declarații dupa pierderea mamei. Cum se simte vedeta, la doua zile dupa inmormantarea celei mai importante persoane: „A avut o viața plina” / VIDEO

10:00, 07.03.2024 - Sorana Darclee de la A.S.I.A. trece prin momente cumplite. Cantareața și-a pierdut cea mai draga persoana din viața. Mai exact, mama artistei a trecut, de curand, in neființa, iar in urma cu cateva zile a fost nevoita sa o conduca pe cea care i-a dat viața pe ultimul drum. Iata primele declarații dupa…

Oana Roman, declarații emoționante la 4 zile de la inmormanatarea mamei sale, Mioara Roman: „Nu e creștinește sa acuzam, sa barfim”

11:50, 01.03.2024 - La 4 zile de la inmormantarea Mioarei Roman, Oana Roman a facut cateva declarații emoționante pe una dintre rețelele de socializare. Fiica lui Petre Roman spune ca mama ei a fost condusa pe ultimul drum cu multa decența și ca aceasta a lasat in urma ei „o moștenire umana, intelectuala, sufleteasca,…

Mesajul mamei lui Gabi Stangau, la o saptamana de la moartea lui. Femeia nu și-a revenit din suferința: ”Ai cazut...”

20:40, 27.02.2024 - La o saptamana de la moartea fiului ei, mama lui Gabi Stangau sufera cumplit! Femeia este devastata de durere și a transmis un mesaj prin care a exprimat tot ce simte, dupa pierderea fiului ei. Moartea artistului a adus mult regret in sufletul ei!


Ce parere ai despre aceasta stire?