Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mesajul mamei lui Gabi Stângău, la o săptămână de la moartea lui. Femeia nu și-a revenit din suferință: ”Ai căzut...”

Publicat:

La o saptamana de la moartea fiului ei, mama lui sufera cumplit! Femeia este devastata de durere și a transmis un mesaj prin care a exprimat tot ce simte, dupa pierderea fiului ei. Moartea artistului a adus mult regret in sufletul ei!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mama lui Gabi Stangau a izbucnit, la 2 luni de la moartea violonistului: “Te uita toți”. Ințepatura pentru Diana, nora sa?! / FOTO

11:05, 24.04.2024 - Mama lui Gabi Stangau nu a putut sa se mai abțina și a izbucnit, la doua luni de la moartea violonistului. Mesajul postat de femeia care i-a dat viața regretatului violonistului. Sa fi fost o ințepatura pentru nora ei, Diana?

Mesajul in lacrimi al Oanei Roman, la o luna de la moartea mamei sale, Mioara Roman: ‘Nu am putut pana azi’

14:31, 02.04.2024 - Oana Roman traverseaza cea mai grea perioada a vieții sale. Vedeta a pierdut una dintre cele mai importante persoane din viața sa și se confrunta acum cu o tristețe de nedescris. Vedeta a transmis un mesaj emoționant, la o luna de la moartea mamei sale, Mioara Roman. Oana Roman, marturisiri dureroase…

Iuliana Tudor, declarații emoționante dupa moartea mamei sale. Cum a reușit peste suferința: ”E o lupta” / VIDEO

16:25, 29.03.2024 - Pierderea mamei sale a fost unul dintre cele mai grele momente ale vieții sale, insa peste care a reușit sa treaca. Prezentatoarea TV a facut declarații emoționante despre cum a reușit sa accepte ca mama ei nu mai este și sa iși revina din suferința.

Acces Direct. Averea, marul discordiei dintre Paula și Georgeta, dupa moartea mamei. Cum ar fi incercat sora cea mare sa puna mana pe toate bunurile / VIDEO

17:21, 29.02.2024 - Paula și Georgeta sunt in „razboi” de cand mama lor a murit. Femeia și-a dorit mult ca fiicele ei sa se ințeleaga cu privire la avere, dar in prezent sora mai mica spune ca s-a trezit ca toata averea urmeaza sa fie vanduta.

Oana Roman, mesaj dureros dupa moartea mamei sale

08:50, 23.02.2024 - Mioara Roman, pe numele de fata Mioara Georgescu, s-a stins din viața la varsta de 83 de ani, noaptea trecuta, la azilul din Snagov unde fusese internata de cateva luni.  A murit Mioara Roman. Suferea de boli grave și fusese internata intr-un azil de batrani din Snagov Oana Roman a transmis un mesaj…

Soția lui Gabi Stangau, distrusa de durere, dupa moartea violonistului. Mesajul emoționant postat de Diana Berințan: „Sensul vieții mele ești tu” / FOTO

14:10, 21.02.2024 - Familia lui Gabi Stangau trece prin momente cumplite, dupa ce violonistul a murit intr-un accident de ATV, sambata trecuta. Soția lui, Diana Berințan, cu care era casatorit de doi ani iși reveni cu greu din șocul pierderii, iar astazi, iși va conduce partenerul pe ultimul drum.

Vecinii mamei și fiului gasiți morți in casa in Targu Mureș, declarații halucinante. Ce se intampla in locuința lor, in ultimul an: ”E vorba de ceva tragic”

10:05, 17.02.2024 - In urma cu o zi, o mama și fiul ei au fost gasiți morți in casa, in Targu Mureș. Cadavrele lor erau deja in stare de putrefacție, iar anchetatorii cerceteaza cazul. Vecinii celor doi au facut declarații halucinante despre viața pe care o aveau cei doi și despre ce se intampla in locuința lor.

Mesajul dureros al lui Catalin Bordea dupa moartea mamei sale. Cum i-a aparut in vis femeia: „M-a facut atat de tanara...”

12:55, 03.02.2024 - Catalin Bordea trece prin clipe cumplite, dupa ce mama lui a murit. Mihaela Bordea a pierdut lupta cu o boala crunta la varsta de 55 de ani, lasand in urma ei o familie indurerata și un fiu care ii simte lipsa enorm.


Ce parere ai despre aceasta stire?