Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Iti amintesti de Tila Tequila? Insarcinata in cinci luni, vedeta a pozat in costum de baie

Publicat:

, vedeta de 32 de ani celebra pentru reality show-ul MTV "A Shot at Love with ", s-a fotografiat la o piscina din Galveston, Texas, ocazie cu care si-a expus burtica intr-un costum de baie format din doua piese, de culoare roz.

In urma cu numai cateva luni, vedeta care a uimit in nenumarate ocazii cu dezvaluirile fara perdea pe care le-a facut in legatura cu viata ei sexuala, a publicat o imagine in care burtica este vizibila si le-a marturisit fanilor ca pur si simplu nu a mai rezistat sa tina acest secret.

Citeste si: 8 vedete care…

Citeste articolul mai departe pe mtv.ro…  

Sursa articol: mtv.ro


Stiri pe aceeasi tema

Anca Dumitra este insarcinata. Cum a dat vestea cea mare. Primele imagini cu burtica de gravida / FOTO

23:15, 21.04.2024 - Anca Dumitra și soțul ei traiesc o perioada unica, caci vor deveni parinți. Actrița a anunțat, de curand, ca familia urmeaza sa se mareasca, asta pentru ca este insarcinata. Vedeta a postat și primele imagini cu burtica de gravida.

Cand iși va primi Dorian Popa permisul de conducere inapoi. Ce le-a marturisit artistul fanilor lui: „Ajutorul lui Dumnezeu…”

23:40, 07.04.2024 - Dorian Popa a ramas fara permis de conducere, dupa ce a condus sub influența substanțelor interzise și a fost prins de polițiști. Recent, artistul a marturisit cand iși va primi inapoi permisul auto. Iata ce le-a marturisit cantarețul fanilor lui de pe rețelele de socializare!

Vanessa Hudgens este insarcinata! Actrița s-a afișat cu burtica de gravida pe covorul roșu al Premiilor Oscar / FOTO

15:55, 11.03.2024 - Vanessa Hudgens este insarcinata! Vedeta cunoscuta pentru rolul sau in High School Musical și Cole Tucker vor deveni parinți pentru prima data. Actrița s-a afișat cu burtica de gravida pe covorul roșu al Premiilor Oscar 2024. Iata imagini de la evenimentul unde actrița a aparut gravida!

Imagini incendiare cu Madalina Ghenea in costum de baie. Cum s-a pozat vedeta

16:05, 27.02.2024 - Admirata pentru frumusețea și farmecul ei, Madalina Ghenea, in varsta de 36 de ani, a starnit din nou imaginația internauților, publicand fotografii in ipostaze care mai de care mai provocatoare. Superba actrița și-a etalat trupul de invidiat pe un iaht din Insula Capri.


Ce parere ai despre aceasta stire?