Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Israelul spune că Hamas a ținut ostatici în cel mai mare spital din sudul Fâșiei Gaza: „Ar putea exista și cadavre acolo”

Publicat:
Israelul spune că Hamas a ținut ostatici în cel mai mare spital din sudul Fâșiei Gaza: „Ar putea exista și cadavre acolo”

Armata israeliana a declarat joi ca detine „informatii credibile”, potrivit carora ostatici rapiti de Hamas au fost tinuti in cel mai mare spital din sudul , scena unor lupte intense in ultimele saptamani, relateaza , citata de Agerpres.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol si foto: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Majoritatea trupelor din sudul Fasiei Gaza retrase de Israel

13:21, 07.04.2024 - Armata israeliana si-a retras in noaptea de sambata spre duminica toate trupele din sudul Fasiei Gaza, pastrand in enclava doar o brigada, a declarat duminica pentru EFE o sursa militara. Retragerea se produce dupa patru luni de lupte in zona Khan Yunis si in momentul in care se implinesc sase luni…

Israelul a recuperat trupul unui ostatic ținut și ucis in captivitate de Hamas in Fașia Gaza

14:35, 06.04.2024 - Armata israeliana a anuntat sambata ca a recuperat in timpul noptii trupul unui ostatic ținut prizonier de Hamas in Khan Yunis (sudul Fasiei Gaza). Acesta a fost ucis, potrivit israelienilor, in captivitate.

Iordania a parașutat din nou ajutoare umanitare in Gaza

09:21, 27.02.2024 - Armata iordaniana a efectuat o serie de lansari aeriene de ajutoare umanitare, alimente si alte provizii „direct catre populatia palestiniana” din Fasia Gaza asediata, inclusiv cu un avion al armatei franceze, informeaza Agerpres. Fortele iordaniene au efectuat „patru lansari aeriene care au transportat…

LIVE TEXT & VIDEO - Razboi in Israel: Situație disperata intr-un spital din sudul Fașiei Gaza, unde se presupune ca sunt ținuți ostatici israelieni ai Hamas

03:05, 17.02.2024 - Armata israeliana a declarat joi ca efectueaza o operațiune intr-un spital important din sudul Fașiei Gaza, unde se presupune ca sunt ținuți ostatici israelieni ai Hamas, in timp ce medicii descriu o situație disperata, conform AFP. In mijlocul confruntarilor dintre armata și mișcarea islamista palestiniana,…

Operațiune in sudul Fașiei Gaza. Armata israeliana a anunțat anihilarea mai multor luptatori Hamas

14:00, 04.02.2024 - Fortele de aparare ale Israelului (IDF) au ucis mai multi combatanti islamisti Hamas in Fasia Gaza, printre care unii in apropiere de localitatea Khan Younis, in sudul enclavei palestiniene, a anuntat duminica dimineata armata israeliana.

Armata israeliana intentioneaza sa isi extinda operatiunile in sudul Fașiei Gaza

08:20, 02.02.2024 - Fortele de Aparare Israeliene (IDF) doresc sa isi extinda lupta impotriva gruparii militante palestiniene Hamas in partea cea mai sudica a Fasiei Gaza, potrivit informatiilor aparute in presa israeliana de joi.


Ce parere ai despre aceasta stire?