Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

ÎPS Calinic, dus de urgență la spital. Cât de gravă este starea de sănătate a Arhiepiscopului Sucevei și Rădăuților

Publicat:

IPS Calinic se confrunta cu probleme grave de sanatate. In cursul zilei de luni, 15 ianuarie 2024, și Radauților a fost transportat de urgența la spital. Iata care este motivul pentru care a fost dus cu elicopterul SMURD la unitatea medicala!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Copii in stare grava la spital, dupa ce mama a dat paturile cu soluție pentru purici

07:05, 23.04.2024 - Mama lor a pulverizat otrava pentru insecte pe patul in care dormeau copiii cu varste de un an, 8 ani și respectiv 15 ani. In miezul nopții, femeia și-a dat seama ca mezinul se simțea foarte rau și a chemat de urgența ambulanța. Ulterior, medicii au constatat ca ceilalți doi copii se aflau intr-o stare…

Anca Serea a ajuns cu copiii la spital, noaptea trecuta. Ce s-a intamplat și care este starea de sanatate a micuților: „Din pacate…”

15:55, 03.03.2024 - Anca Serea a trecut printr-o situație dificila, noaptea trecuta. Cunoscuta prezentatoare TV a ajuns cu copiii de urgența la spital. Iata ce s-a intamplat și care este starea de sanatate a micuților!

Ministrul Muncii, Simona Bucura-Oprescu, adusa de urgența la spital din cauza unei probleme de sanatate

00:05, 02.03.2024 - Ministrul Muncii, Simona Bucura-Oprescu, se confrunta cu probleme de sanatate, dupa ce a suferit o accidentare la spate in timpul unui eveniment la care a participat. A fost nevoie ca aceasta sa fie transportata de urgența la spital. Chiar și in aceasta situație dificila, ministrul a continuat sa iși…

Star Matinal. Ce restricții are Nelu Vlad, dupa ce a ajuns in spital. Care este starea de sanatate a artistului: ”Nu poți sa reziști prea mult” / VIDEO

14:56, 28.02.2024 - Nelu Vlad a fost externat din spital și este in perioada de recuperare. Medicii nu il pot opera pe creier, astfel ca i-a fost sugerata odihna, precum și un tratament necesar. Solistul de la Azur a primit mai multe restricții pe care trebuie sa le respecte.

Mircea Rednic, dus de urgența la spital. Antrenorul a mai suferit un infarc in urma cu 6 luni

16:20, 19.02.2024 -  La nici 48 de ore de la victoria cu FC Voluntari, 1-0, succes care i-a apropiat pe aradeni la un singur punct de play-off, antrenorul Mircea Rednic le-a provocat o sperietura jucatorilor și celor din club.„Puriul” s-a simțit rau in timpul antrenamentului din aceasta dimineața, a solicitat intervenția…

Florin Ristei, de urgența la spital. Cu ce probleme de sanatate s-a confruntat cantarețul: „Era sa mor. M-a luat un leșin”

09:26, 19.02.2024 - Florin Ristei nu a trecut prin cea mai buna perioada din voata lui in utlimul timp. Cunsocutul cantareț de la noi s-a confruntat cu probleme serioase de sanatate, motiv pentru care a ajuns de urgența la spital. Iata prin ce a trecut Florin Ristei in ultima perioada!

Tragedie de proporții dupa ce un șofer a intrat cu mașina in camera de urgența a unui spital. Un mort și 5 raniți, printre care și un copil in stare grava

08:05, 14.02.2024 - O persoana a murit și cel puțin cinci au fost ranite dupa ce o mașina a intrat in camera de urgența a unui centru medical din Austin, marți seara, potrivit directorului medical al unitații, citat de CNN.

Starea de sanatate a solistului trupei Bosquito, Radu Almașan, afectata de o boala grava. Cu ce se confrunta

15:05, 13.02.2024 - Radu Almașan, figura emblematica in lumea muzicii datorita rolului sau de compozitor și solist vocal in trupa Bosquito din 1999, se confrunta in prezent cu probleme de sanatate legate de inima.


Ce parere ai despre aceasta stire?