Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Iohannis, întrebat de ce a demisionat Hellvig de la conducerea SRI: Din motive personale. Voi face o propunere, dar necesită timp

Publicat:

a demisionat de la conducerea SRI din motive personale, spune președintele . Seful statului a adaugat ca va face o propunere la sefia de Informatii, insa acest lucru necesita un timp de pregatire.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Seful serviciului de informatii militare din Israel și-a dat demisia. El a admis responsabilitatea pentru eșecul de a preveni atacul Hamas de la 7 octombrie

14:25, 22.04.2024 - Seful serviciului de informatii militare israelian, generalul Aharon Haliva, si-a prezentat demisia din cauza esecului de a preveni atacul fara precedent comis pe 7 octombrie 2023 de miscarea islamista palestiniana Hamas in Israel, a anuntat luni armata israeliana.

Seful serviciilor de informatii militare ale Israelului a demisionat

11:36, 22.04.2024 - Aharon Haliva isi va parasi postul imediat ce va fi numit succesorul sau.Aharon Haliva isi recunoscuse responsabilitatea pentru esecul serviciilor de informatii israeliene de a preveni atacul mortal al Hamas din Fasia Gaza, din 7 octombrie.

Ultima ora – Seful serviciilor de informatii din Israel a demisionat

11:35, 22.04.2024 - Seful serviciilor de informatii israeliene, generalul Aharon Haliva, a demisionat si va parasit functia dupa ce va fi numit un succesor, potrivit comunicarii facute luni de armata israeliana, informeaza Reuters, potrivit Rador Radio Romania.

Eduard Hellvig: „Iranul intețește ceața razboiului instigand milițiile din Siria și Irak”

12:05, 14.04.2024 - Eduard Hellvig, fostul director al Serviciului Roman de Informații, face o analiza a conflictului dintre Israel și Iran, punand in context mai multe etape care au generat escaladarea de noaptea trecuta. „In octombrie, Iranul i-a sprijinit pe rebelii Houthi din Yemen sa lanseze lovituri asupra Israelului.…

Ramona Chiriac: Confirm ca nu candidez la alegerile pentru Parlamentul European, din motive personale

19:06, 21.03.2024 - Ramona Chiriac a confirmat, intr-o postare pe reteaua X, ca nu candideaza la alegerile europarlamentare, din motive personale, insa va continua sa sustina Europa in Romania si Romania in Europa.

Ultima ora! Dupa ministra Mediului, a demisionat și șeful de la Moldsilva

14:26, 15.03.2024 - Directorul Agenției Moldsilva, Valeriu Caisin, a depus cerere de demisie. S-a intamplat la doua zile dupa ce, din fruntea ministerului Mediului, a plecat Iordanca-Rodica Iordanov, funcția careia a fost preluata de deputatul PAS, Sergiu Lazarencu.

Ultima ora! O procurora PA a demisionat: Am ajuns in lista SIS, pentru ca investigam cum instituțiile statului au fabricat și diseminat informații false despre judecatori neloiali puterii

13:30, 11.03.2024 - Procurora din cadrul Procuraturii Anticorupție, Victoria Furtuna, a depus cererea de demisie din funcție, dupa 18 ani de activitate. Anunțul a fost facut de aceasta pe rețele. „Aceasta decizie nu a fost una ușoara pentru mine”, a scris Furtuna.

Șeful diplomației franceze: trebuie evitata cu orice preț prabușirea Ucrainei. „Avem informații ca Rusia nu se va opri aici”

14:30, 01.03.2024 - Franta face tot ce-i sta in putința pentru a impiedica prabusirea Ucrainei, insa fara a intra in razboi impotriva Rusiei, a dat asigurari, vineri, ministrul de Externe Stephane Sejourne.


Ce parere ai despre aceasta stire?