Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

INVITAȚIE CREȘTINĂ Întâlnirea familiilor din Eparhia de Oradea, la Carei

Publicat:
INVITAȚIE CREȘTINĂ Întâlnirea familiilor din Eparhia de Oradea, la Carei

Episcopia Greco-Catolica de Oradea a lansat o invitație la a Familiilor, care, de data aceasta va fi organizata la Carei. The post INVITAȚIE CREȘTINA Intalnirea familiilor din Eparhia de Oradea, la Carei first appeared on .

Citeste articolul mai departe pe informatia-zilei.ro…  

Sursa articol si foto: informatia-zilei.ro


Stiri pe aceeasi tema

CONFERINȚA DE PRESA Kelemen Hunor cere o reacție de la liderii PNL referitor la alianța cu AUR de la Satu Mare

14:06, 27.05.2024 - Liderul UDMR, Kelemen Hunor, a declarat vineri, la Oradea, ca asteapta in continuare o reactie din partea liderilor PNL privind coalizarea cu AUR in judetul Satu Mare,... The post CONFERINȚA DE PRESA Kelemen Hunor cere o reacție de la liderii PNL referitor la alianța cu AUR de la Satu Mare first appeared…

FAMILIA REGALA Regele Charles a lansat o invitație neașteptata

19:56, 20.05.2024 - Regele Charles a lansat o invitație neașteptata pentru Lady Gabriella Kingston, care a ramas vaduva dupa sinuciderea soțului ei, Thomas Kingston, in februarie. The post FAMILIA REGALA Regele Charles a lansat o invitație neașteptata first appeared on Informatia Zilei .

CONFERINȚA EPISCOPALA S-a incheiat intalnirea de primavara a CER

08:36, 20.05.2024 - Speranța a fost un numitor comun al discuțiilor de la intalnirea episcopilor romano-catolici și greco-catolici din Romania, reuniți la Oradea in perioada 13-15 mai 2024, .... The post CONFERINȚA EPISCOPALA S-a incheiat intalnirea de primavara a CER first appeared on Informatia Zilei .

SARBATOARE CREȘTINA Pastorala Patriarhului Daniel de Sfintele Pasti

17:05, 04.05.2024 - In scrisoarea pastorala de Sfintele Paști, Preafericitul Parinte Patriarh Daniel vorbeste despre Iisus Hristos ca vindecator, cel care „se identifica cu natura umana slabita prin pacat, desi nu are pacat; El nu vindeca din exterior, ci din interior”. The post SARBATOARE CREȘTINA Pastorala Patriarhului…

SARBATOARE CREȘTINA Astazi incepe Paștele evreiesc pentru anul 2024 și va dura o saptamana

12:30, 22.04.2024 - bia au trecut doua zile in care valorile termice diurne au crescut putin, ca iar vine o perioada cu vreme mohorata si valori termice in scadere. The post SARBATOARE CREȘTINA Astazi incepe Paștele evreiesc pentru anul 2024 și va dura o saptamana first appeared on Informatia Zilei .

INVAȚAMANT ROMANESC Accesul elevilor in școala pe baza unor legitimații electronice

10:05, 17.04.2024 - Elevii Colegiului Național Onisifor Ghibu din Oradea vor intra in unitatea de invațamant pe baza unui sistem ce folosește legitimații electronice, potrivit eBihoreanul.ro. The post INVAȚAMANT ROMANESC Accesul elevilor in școala pe baza unor legitimații electronice first appeared on Informatia Zilei…

FACTURI FICTIVE Administrator din Oradea trimis in judecata pentru evaziune fiscala

13:40, 11.04.2024 - Aceste societați, pentru a crea o aparența de legalitate, declarau la randul lor achiziții fictive de la alte firme naționale cu comportament suspect. The post FACTURI FICTIVE Administrator din Oradea trimis in judecata pentru evaziune fiscala first appeared on Informatia Zilei .

CAPTURAT IN ORADEA Criminalul periculos evadat din Penitenciarul Rahova

09:01, 10.04.2024 - Meszaros Zsombor a reușit sa evadeze fara catușe, la scurt timp dupa ce parasise o clinica in zona Obor The post CAPTURAT IN ORADEA Criminalul periculos evadat din Penitenciarul Rahova first appeared on Informatia Zilei .


Ce parere ai despre aceasta stire?