Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Învaţă cum să îţi faci singură, acasă, o manichiură cu acryl care rezistă 6 săptămâni: VIDEO pas cu pas

Publicat:

Se spune ca mâinile sunt cartea de vizita a fiecarei persoane, indiferent ca este barbat sau femeie. De asemenea, unghiile spun multe despre tine si despre felul în care te îngrijesti, iar doamnele si domnisoarele sunt mereu preocupate de acest aspect.

Daca te-ai saturat sa ti se rupa mereu unghiile sau sa îti sara oja atunci când faci treburi casnice, manichiura cu acryl este perfecta pentru tine Nu mai este nevoie sa dai prea multi bani la salonul de cosmetica, pentru ca poti sa îti faci singura acasa unghiile cu acryl.

Foto: unghii-4u.ro

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Plante de apartament rezistente la intuneric. Rezista in locuri unde nu patrunde lumina

17:00, 07.05.2024 - Chiar și cele mai intunecate colțuri ale casei tale pot fi infrumusețate cu niște plante care sa prospere. Concepția ca spațiile cu lumina redusa nu sunt bune pentru plantele de apartament este greșita. Exista plante de apartament rezistente la intuneric pe care le poți pastra cu mare succes in locuri…

Detalii șocante despre turcul care ar fi ucis-o pe femeia din Dambovița. Ce s-a descoperit in locuința lui: „Se ducea mereu pe centura si aducea femei acasa”

15:45, 12.04.2024 - Un turc cu cetațenie germana se afla in centrul unei investigații intense in legatura cu descoperirea macabra a cadavrului unei femei de 38 de ani, gasit tranșat și abandonat intr-un sac langa o autostrada. Ce s-a descoperit pe proprietatea lui.

A plecat de acasa și a disparut: Un barbat din Balți, cautat de doua saptamani

19:00, 03.04.2024 - Polițiștii solicita suportul cetațenilor pentru a gasi un barbat de 37 de ani din Balți. Acesta a plecat de la domiciliu la 20 martie curent și pana la moment nu se cunoaște locul aflarii sale.

Piedone, mesaj tranșant pentru presa: In urmatoarele doua saptamani nu voi dialoga cu niciun jurnalist

13:15, 26.03.2024 - Candidatul independent la Primaria Capitalei, Cristian Popescu Piedone, a transmis un mesaj adresat jurnaliștilor prin intermediul Facebook. „Stimați jurnaliști, muncesc așa cum m-au invațat cetațenii in ultimii 32 de ani:CU RESPECT pentru comunitatea care m-a ales sa-i reprezint interesele!…

Cum sa faci vopsea de oua acasa. Metodele naturale sunt mereu in trend

14:40, 14.03.2024 - Deși exista mulți coloranți alimentari pe piața, gospodinele nu uita cat de important este sa vopseasca oua și prin metode naturale și chiar tradiționale. Iata cum poți și tu sa vopsești ouale de Paște intr-un mod sanatos.

Ce tip de manichiura este o alegere mai buna: unghiile cu gel sau cele cu oja semipermanenta?

10:31, 19.02.2024 - Aceasta intrebare se afla in mintea multor femei care doresc sa aiba o manichiura frumoasa și bine ingrijita. Ambele tipuri – manichiura cu gel și cea semipermanenta – au avantajele și dezavantajele lor, așa ca merita sa cunoști diferențele dintre ele. In aceasta postare vei afla care sunt criteriile…

Ghicitoarea zilei: "Cand nu e acasa, e un semn. Cand este acasa, e un sunet. Ce este?". Sigur nu știi raspunsul

20:25, 18.02.2024 - Este duminica și ne aflam in ultima zi a acestei saptamani. Pentru ca maine este luni și incepe o noua saptamana, noi vrem sa te inveselim in aceasta seara, așa ca am pregatit cele mai tari ghicitori din toate timpurile. Iata care sunt cele mai bune ghicitori ale acestei saptamani!

Editorial: Bullying-ul se invata acasa!

17:01, 18.02.2024 - Bullying ul este un subiect tot mai prezent in lectiile si discutiile din mediul scolar, in ultimii ani, ceea ce este un lucru foarte bun Departe de a fi o idee moderna, bullying ul a fost mereu prezent in scolile romanesti, dar si in alte medii de interactionare si socializare pentru copii si adolescenti.…


Ce parere ai despre aceasta stire?