Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Interesul consumatorilor pentru vehiculele electrice scade din cauza preocupărilor legate de încărcare și preț (analiză)

Publicat:
Interesul consumatorilor pentru vehiculele electrice scade din cauza preocupărilor legate de încărcare și preț (analiză)

Incetinirea adoptarii vehiculelor electrice pe baterii este un fapt recunoscut atat de companiile auto tradiționale, cat și de investitori, deoarece consumatorii se plang de prețurile ridicate și de numarul insuficient de stații de incarcare. Dupa ce acțiunile Tesla au scazut cu peste 20% in ultima luna din cauza ingrijorarilor legate de profitabilitate, vedem cum companiile tradiționale din domeniul auto decid sa reduca unele investiții in producția de mașini electrice, așteptand ca cererea sa creasca din nou.

In general, piața auto din UE a incheiat anul 2023 cu o expansiune solida de 13,9%…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol si foto: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Scade interesul pentru Noua Casa și cresc creditele ipotecare și cele de nevoi personale (analiza)

13:00, 24.04.2024 - Tot mai mulți romani acceseaza creditele de nevoi personale, in timp ce interesul pentru programul „Noua Casa” și al creditelor pentru persoane juridice a scazut vertiginos, potrivit specialistilor.

Tesla recheama in service mașinile electrice Cybertruck pentru risc de tamponare

18:20, 19.04.2024 - Producatorul american de mașini electrice Tesla recheama in service toate cele 3.878 de camionete Cybertruck pe care le-a livrat, din cauza unor posibile probleme la pedala de accelerație, care ar putea cauza tamponari, scrie vineri TechCrunch.com.

POLUAREA ȘI TRAFICUL Interesul consumatorilor pentru vehiculele electrice scade

09:20, 02.04.2024 - Incetinirea adoptarii vehiculelor electrice pe baterii este un fapt recunoscut, atat de companiile auto traditionale, cat si de investitori, deoarece consumatorii... The post POLUAREA ȘI TRAFICUL Interesul consumatorilor pentru vehiculele electrice scade first appeared on Informatia Zilei .

Raport: Vehiculele electrice vor fi mai ieftin de produs decat cele pe benzina pana in 2027

15:50, 11.03.2024 - Vehiculele electrice cu baterii vor fi, in medie, mai ieftine de produs decat un motor cu combustie interna pana in 2027, datorita noilor metode de fabricație care reduc costurile de producție, susține firma de cercetare de piața Gartner. Gartner se așteapta ca aceste costuri de producție sa scada considerabil…

Noul studiu care dinamiteaza speranțele ecologiștilor: Mașinile electrice polueaza mai mult decat cele pe combustibil

16:21, 08.03.2024 - Studiul, desfașurat de Emissions Analytics arata ca anvelopele mașinilor electrice sunt confecționate din cauciuc sintetic, care conține substanțe ce contribuie semnificativ la poluarea mediului. Astfel, greutatea mare a vehiculului eliberareaza particule periculoase care ajung ulterior in sol și in…

Vanzarile de mașini electrice, afectate de prețurile mari, analiza

16:00, 08.02.2024 - Incetinirea adoptarii vehiculelor electrice pe baterii este un fapt recunoscut atat de companiile auto tradiționale, cat și de investitori, deoarece consumatorii se plang de prețurile ridicate și de numarul insuficient de stații de incarcare. Dupa ce acțiunile Tesla au scazut cu peste 20% in ultima…

Interesul pentru mașini electrice scade din cauza prețurilor mari și a lipsei stațiilor de incarcare

15:25, 08.02.2024 - Incetinirea adoptarii mașinilor electrice este un fapt recunoscut de companiile și investitori, deoarece consumatorii se plang de prețurile mari și de numarul insuficient de stații de incarcare.

Elon Musk devine victima colaterala a atacurilor din Marea Roșie: Producția de mașini electrice a fost oprita!

23:25, 29.01.2024 - Tesla a oprit in mare masura productia la uzina sa din apropiere de Berlin, din cauza perturbarilor in lanturile de aprovizionare provocate de atacurile din Marea Rosie, a confirmat luni producatorul american de vehicule electrice, transmite DPA."Din cauza lipsei de componente, suntem fortati sa…


Ce parere ai despre aceasta stire?