Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Înnorat și temperaturi sub zero: Meteorologii anunță o zi fără precipitații semnificative

Publicat:
Înnorat și temperaturi sub zero: Meteorologii anunță o zi fără precipitații semnificative

Moldova se confrunta astazi cu o vreme predominant innorata, potrivit de Stat. Cerul va fi acoperit, iar condițiile meteo vor fi marcate de absența precipitațiilor semnificative.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol si foto: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Cer inchis și temperaturi racoroase: Meteorologii anunța o zi uscata și potrivita pentru activitați in aer liber

07:15, 15.02.2024 - Astazi, Moldova se afla sub un cer predominant innorat, cu o tendința scazuta de precipitații. Conform Serviciului Hidrometeorologic de Stat, vremea se menține stabila, cu o probabilitate redusa de ploaie, ceea ce sugereaza o zi potrivita pentru activitați in aer liber.

Vreme predominant innorata astazi: Meteorologii anunța o zi uscata cu temperaturi in creștere

07:15, 09.02.2024 - Moldova se confrunta astazi cu o vreme predominant innorata, potrivit Serviciul Hidrometeorologic de Stat. Cerul va fi acoperit, cu o tendința scazuta de precipitații, menținand condițiile uscate pe parcursul zilei.

Ziua incepe cu frig: Meteorologii anunța incalzire treptata și cer parțial noros, dar ce ne așteapta spre seara?

07:15, 22.01.2024 - Astazi, Moldova se va confrunta cu o vreme predominant innorata, potrivit Serviciul Hidrometeorologic de Stat. Cerul va fi acoperit, cu o tendința de inseninare spre mijlocul zilei, fara așteptari de precipitații.

Zi innorata și racoroasa in Moldova: Meteorologii prognozeaza ploi slabe și temperaturi scazute

07:14, 03.01.2024 - Astazi, Moldova se confrunta cu o zi predominant innorata, potrivit Serviciul Hidrometeorologic de Stat. Cerul va fi acoperit, iar posibilitatea de precipitații va ramane scazuta pe parcursul zilei.

Craciun calm și innorat: Meteorologii anunța o zi fara precipitații

09:10, 25.12.2023 - Astazi, Moldova se va confrunta cu o vreme predominant innorata, potrivit Serviciul Hidrometeorologic de Stat. Cerul va fi acoperit, cu o probabilitate scazuta de precipitații, oferind o zi potrivita pentru activitați in aer liber.

Craciun calm și innorat: Meteorologii ne aduc cadou o zi fara precipitații

07:15, 25.12.2023 - Astazi, Moldova se va confrunta cu o vreme predominant innorata, potrivit Serviciul Hidrometeorologic de Stat. Cerul va fi acoperit, cu o probabilitate scazuta de precipitații, oferind o zi potrivita pentru activitați in aer liber.

Zi de iarna fara precipitații: Meteorologii anunța temperaturi apropiate de ingheț, pregatiți-va pentru o zi calma

07:15, 15.12.2023 - Astazi, Moldova se afla sub un cer predominant noros, cu o tendința generala de vreme stabila, conform Serviciul Hidrometeorologic de Stat. Se remarca absența precipitațiilor, ceea ce sugereaza o zi uscata pentru intreaga țara.

Toamna iși intra in drepturi: Meteorologii prezic o zi cu cer acoperit și racoare

07:15, 24.11.2023 - Vremea in Moldova se menține predominant innorata astazi, conform datelor oferite de Serviciul Hidrometeorologic de Stat. Cerul va fi acoperit, cu o tendința de racire ușoara a temperaturilor spre seara.


Ce parere ai despre aceasta stire?