Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

INEDIT - Case de vânzare cu doar un euro! Ce condiții trebuie să îndeplinească cumpărătorii

Publicat:

In momentul de fața, oricine poate cumpara o casa in orașelul Sambuca, situat pe insula Sicilia din sudul Italiei, pentru doar un euro, scrie CNN, potrivit libertatea.ro.

Sambuca, un oraș situat pe o colina cu vedere asupra insulei mediteraneene și a plajelor din apropiere, a pus zeci de locuințe la vanzare cu doar 1 euro. Autoritațile locale urmaresc astfel sa relanseze localitatea care, la fel ca multe alte zone rurale din Italia, a fost depopulata dupa ce locuitorii s-au mutat in orașe mai mari.

Nu este primul oraș italian care vine cu o astfel de oferta, dar primarul spune…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Peste 100 de mașini FIAT sechestrate de poliția italiana

10:46, 19.05.2024 - Poliția italiana a sechestrat 134 de mașini Fiat fabricate in Maroc. Acestea aveau un autocolant cu steagul Italiei. Autorițațile italiene considera ca astfel s-ar putea crea o confuzie legata de țara de origine.

Un loc de parcare din Amsterdam a fost scos la vanzare cu 500.000 de EURO

13:06, 04.05.2024 - Pare incredibil, dar in orașul Amsterdam, celebrul pentru frumusețea sa și pentru stilul sau de viața vibrant, un loc de parcare poate ajunge sa coste cat o casa medie in alte parți ale Olandei sau o casa de lux in Romania. Situat pe Hooftstraat, in apropierea faimosului Vondelpark, un loc de parcare…

Cristina Șișcanu iși cauta asistenta personala. Ce condiții trebuie sa indeplineasca 

08:50, 29.04.2024 - Cristina Șișcanu iși cauta asistenta personala. Ce condiții trebuie sa indeplineasca  Continue reading Cristina Șișcanu iși cauta asistenta personala. Ce condiții trebuie sa indeplineasca  at Tabu.

Blocați pe munte 'in adidași', in condiții de zapada și frig: Tinerii din Ucraina fug in Romania de teama razboiului

10:36, 18.04.2024 - O operațiune de salvare a trei cetațeni ucraineni este in curs in Munții Maramureșului. Autoritațile au fost alarmate de unul dintre ucraineni, de 27 de ani, care a transmis ca alți doi, de 45 și 46 de ani, sunt in hipotermie și nu mai pot continua drumul.

O insula nelocuita de langa Mykonos este de vanzare. Cat costa

17:30, 17.04.2024 - Tragonisi, o mica insula nelocuita din Marea Egee, situata la cateva mile marine la est de Mykonos, este de vanzare și ar putea aduce proprietarului 50 de milioane de euro, potrivit anunțului agenției ZL Development Mykonos Golden Luxury, preluat de Greek Reporter. Tragonisi sau Dragonisi, care se intinde…

Incident inedit! Un cal de curse a fugit din tarc si a ajus pe peronul unei gari. 'Purta doar un covor și avea chef de joaca' / VIDEO-FOTO

02:50, 12.04.2024 - Un cal de curse a reușit sa fuga din țarc și a ajuns pe peronul unei gari din Australia. Animalul s-a amestecat printre oameni și a așteptat in dreptul liniei galbene de pe peron. Autoritațile locale au facut haz de necaz și au anunțat ca urmaresc pe cineva imbracat cu un covor și cu chef de joaca.

Zapada de 30 de centimetri pe partiile din Poiana Brasov. Mii de turisti petrec weekendul la munte

12:25, 15.03.2024 - Autoritatile din Brasov au transmis vineri, 15 martie, ca se va schia in conditii bune in statiunea Poiana Brasov, unde stratul de zapada are 30 de centimetri. Mii de turisti sunt așteptați in weekend in zona Brasovului, care gazduieste festivalul de muzica Massif, a relatat news.ro.„Se schiaza in conditii…


Ce parere ai despre aceasta stire?