Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

India trimite dronele în lupta cu lăcustele

Publicat:

Invazia de lacuste de desert a devenit cea mai noua amenintare cu care se confrunta India, deja afectata de epidemia de COVID-19, unde autoritatile desfasoara drone si folosesc echipe pentru a pulveriza pesticide in incercarea de a preveni distrugerea culturilor, ca urmare a celui mai grav atac al acestor insecte in aproape trei decenii.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Intarzierile Vestului a trimite arme il ajuta pe Putin sa caștige razboiul din Ucraina. Trupele Kievului iși pierd spiritul de lupta necesar pentru a invinge

14:25, 18.04.2024 - Intrebați un soldat ucrainean daca mai crede ca Occidentul va sta alaturi de Kiev "atat timp cat va fi nevoie". Aceasta promisiune suna a gol cand au trecut patru saptamani de cand unitatea sa de artilerie a avut ultima data un obuz de tras, așa cum s-a plans un militar de pe front.

Romania trimite trupe in Orientul Mijlociu. Militarii romani vor lupta impotriva rebelilor Houthi 

16:05, 16.04.2024 - Klaus Iohannis a informat printr-o scrisoare, trimisa marți Parlamentului, ca a aprobat participarea militarilor romani la operațiunile militare coordonate de SUA și UE impotriva rebelilor Houthi in Orientul Mijlociu și a transmis o cerere de aprobare.

Dronele ieftine folosite masiv de Ucraina nu pot inclina balanța pe campul de lupta, avertizeaza experții

22:50, 18.03.2024 - Ucraina se bazeaza pe utilizarea masiva a dronelor pentru a compensa deficitul obuzelor de artilerie și a submina capacitațile militare rusești, totuși e puțin probabil ca acestea sa incline balanța pe campul de lupta, avertizeaza experții, relateaza AFP.

Rusia poate lupta cu Ucraina la o intensitate similara timp de cel puțin 2 ani (spionajul lituanian)

01:05, 08.03.2024 - Prețurile ridicate ale petrolului, investițiile in industria militara și eludarea sancțiunilor ofera Rusiei suficiente resurse pentru a continua razboiul impotriva Ucrainei la o intensitate similara timp de cel puțin doi ani, a declarat un raport al serviciilor secrete lituaniene pe 7 martie. Invazia…

Franța trimite inca 3.000 de soldați NATO in Romania

14:55, 29.02.2024 - Romania va primi inca 3.000 de militari NATO incepand din primavara anului viitor. Este o decizie luata la varful alianței. Aceștia se vor alatura Grupului de Lupta francez de la Brașov și care va ajunge la nivel de brigada.

Statele Unite anunța ca nu vor trimite soldați pentru a lupta in Ucraina

22:35, 27.02.2024 - Statele Unite nu vor trimite trupe combatante in Ucraina, a precizat marti Casa Alba, dupa ce in ziua precedenta presedintele francez Emmanuel Macron a sugerat o posibila desfasurare de trupe terestre straine in sprijinul armatei ucrainene in razboiul cu Rusia. „Presedintele Joe Biden a fost clar asupra…

SUA nu vor trimite trupe pe campul de lupta din Ucraina: „Biden a fost clar asupra acestui fapt”

20:50, 27.02.2024 - Statele Unite nu vor trimite trupe combatante in Ucraina, a precizat marti Casa Alba, dupa ce in ziua precedenta presedintele francez, Emmanuel Macron, a sugerat o posibila desfasurare de trupe terestre straine in sprijinul armatei ucrainene in razboiul cu Rusia, transmite Agerpres.

Lituania ar trimite trupe in Ucraina doar pentru a-i ajuta pe soldații ucraineni sa se antreneze: „Nu ne-am lupta cu rușii”

20:10, 27.02.2024 - Lituania nu se opune in mod fundamental ideii de desfasurare de trupe terestre occidentale in Ucraina, a declarat marti ministrul Apararii, Arvydas Anusauskas, citat de agentia DPA, citata de Agerpres.


Ce parere ai despre aceasta stire?