Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

În Delta Dunării e vacanță în orice anotimp. Oaspeţii sunt așteptați cu preparate pescăreşti de sezon

Publicat:

Bate vant de toamna, dar si de vacanta . Locul unic in Europa devine, de la un an la altul, o destinatie pentru orice anotimp. Pasionatii de pescuit vin aici la concursuri, iar fotografii - ca sa surprinda in imagini culorile naturii. Gazdele sunt tot anul pregatite pentru oaspeti, pe care ii asteapta cu preparate pescaresti de sezon.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

(P) Destinații de vacanța din Europa preferate de vedete

14:25, 24.04.2024 - Cele mai bune destinații din Europa sunt vizitate in fiecare an de milioane de turiști, dar și de numeroase vedete din intreaga lume. Daca și voi visați sa dați peste celebritațile voastre preferate in costum de baie pe plajele din Spania, ca comandați acceași mancare precum Kim Kardashian la Florența…

Unde sa zbori pentru o vacanța in extra sezon? (P)

14:15, 17.04.2024 - Planificarea unei vacanțe in extra sezon poate fi o modalitate excelenta de a evita mulțimile de turiști, de a beneficia de prețuri mai mici la... The post Unde sa zbori pentru o vacanța in extra sezon? (P) appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Romanii 'rup bugetul' pentru vacanța de Paște: Care este destinația favorita și cat platesc pentru un sejur

03:46, 09.04.2024 - Turistii romani au ales sa isi rezerve online vacanta de Paste, cheltuind aproximativ 2.300 euro de persoana/pachet pentru o destinatie exotica, iar in cazul destinatiilor din Europa, media de pret este in jurul valorii de 1.000 euro de persoana/pachet, arata agentia de turism Eturia.

Zeci de mii de turisti sunt asteptati intr-o vacanta prelungita pe litoral, de 1 Mai si de Paste

06:25, 07.04.2024 - Zeci de mii de turisti sunt asteptati, la inceputul lunii viitoare, intr-o vacanta prelungita pe litoral, de 1 Mai si de Paste, potrivit estimarilor furnizate de operatorii de turism. Cele mai multe hoteluri vor fi deschise in Mamaia si Mamaia Nord, unde preferintele se indreapta mai ales catre apartamentele…

Care este campionatul din elita Europei cu cei mai mulți antrenori schimbați in acest sezon? Doua echipe au ajuns la al treilea, iar una la al patrulea!

16:55, 29.03.2024 - Serie A e o devoratoare de antrenori in acest sezon. Prima liga italiana conduce Top 5 Europa la capitolul tehnicienilor demiși ori ce au renunțat ei, cu nu mai puțin de 14, schimbarile afectand 8 cluburi. Salernitana au ajuns la al patrulea nume, iar Napoli și Empoli, la al treilea in 30 de etape.…

Wizz Air introduce noi zboruri catre o destinație de vacanța. Prețurile sunt de 199 de lei

21:55, 25.03.2024 - Compania aeriana Wizz Air a facut un anunț important pentru turiști. In urmatoarea perioada urmeaza sa fie introduse mai multe rute catre marile orașe din Europa, iar prețurile vor fi reduse, astfel canumeroase persoane se pot bucura de oferte.

Art Safari a deschis Muzeul Secret! Primele imagini și programul complet al noului sezon FOTO

15:15, 07.03.2024 - Art Safari, cel mai mare organizator de expoziții de arta din Europa de Est, da startul unui nou sezon din 8 martie, la Palatul Dacia-Romania de pe Lipscani. Art Safari dezvaluie Muzeul secret, comoara bine ascunsa a artei romanești, cu 100 de capodopere de Tonitza, Grigorescu, Luchian și Pallady.

3 destinații pentru o vacanța alaturi de cei mici

13:10, 09.02.2024 - Vrei sa petreci timp de calitate alaturi de cei mici, in care sa explorați locuri fascinante? Iți propunem aceste 3 destinații pentru o escapada in familie. Muzeul ASTRA, Sibiu Daca planuiești un city-break la Sibiu alaturi de cei mici, asigura-te ca nu ratezi o vizita la Muzeul ASTRA, cel mai mare…


Ce parere ai despre aceasta stire?