Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Hohote de râs la Festivalul Verii, Mamaia. De “vină”, Horațiu Mălăele

Publicat:

A doua seara a Festivalului Verii-Mamaia Fairytale 2017 a umplut Piațeta Casino cu hohote de ras. Sute de turiști și localnici l-au aplaudat pe Horațiu Malaele care, intr-o forma de zile mari și intr-un cadru neconvențional, a empatizat cu spectatorii, razand și cantand alaturi de ei.

Citeste articolul mai departe pe evz.ro…  

Sursa articol: evz.ro


Stiri pe aceeasi tema

Generația de Aur a inceput pregatirea pentru ultima reprezentație » „Fiara” Marius Lacatuș a starnit hohote de ras: „De ce te uiți la mine?”

18:16, 14.05.2024 - In urma cu 30 de ani, la Mondialul '94, din Statele Unite, naționala Romaniei scria cea mai frumoasa pagina din istorie, jucand un sfert de finala cu Suedia. O partida pe care Gica Hagi și compania au pierdut-o dramatic, la loviturile de departajare, ratand astfel ocazia unei semifinale cu Brazilia.…

iUmor. Cristi Iacob, moment de excepție! A intrat in rolul Cetațeanului Turmentat și a starnit hohote de ras: "Adevarul e ca..." / VIDEO

23:20, 12.05.2024 - In episodul din aceasta seara Cristi Iacob a fost prezent in fața juraților iUmor și a oferit un numar de excepție. Actorul a intrat in rolul Cetațeanului Turmentat și a reușit sa starneasca hohote de ras cu monologul sau. 

Banc: "Sunteți acuzata ca ați aruncat cu o farfurie in capul soțului" Continuarea va starni hohote de ras

13:40, 11.04.2024 - Sa fii amuzant este probabil unul dintre cele mai bune lucruri pe care le poți face pentru sanatatea ta. Aproape ca te poți gandi la simțul umorului ca la un sistem imunitar al minții tale. Daca vrei sa te binedispui, citește glumele din randurile de mai jos.

Banc: „Draga, e ziua mea, unde e cadou meu?”. Raspunsul te va face sa razi in hohote

11:55, 10.04.2024 - Nu uita ca rasul este foarte important, așa ca trebuie sa te bucuri zilnic de momente relaxante. Iți prezentam cele mai tari glume din toate timpurile. Bancurile amuzante care te vor face sa razi pe cinste.

Mireasa sezon 9, 21 martie 2024. Antonia a plans in hohote: „N-am facut deloc ce am simțit”. Gestul frumos al Simonei Gherghe

15:45, 21.03.2024 - Antonia a plans mult și a marturisit ca suferința și stresul au ajuns sa-i genereze probleme de sanatate. In emisia live de Mireasa Simona Gherghe a renunțat pentru scurt timp la scaunul de prezentatoare, pentru a se apropia de concurenta.

Bancul zilei: „Femeile la dieta”. Gluma care te va face sa razi in hohote

09:25, 21.03.2024 - Pentru ca este joi și sigur și ție iți sta gandul doar la weekend, noi vrem sa te inveselim inca de la primele ore ale dimineții, așa ca am pregatit cele mai tari bancuri din toate timpurile. Iata care sunt cele mai bune glume ale acestei saptamani! Trebuie neaparat sa le impartașești și cu prietenii.

Banc: ”Avocatul: – Am o veste proasta si una buna!”. Gluma care te va face sa razi in hohote

21:05, 23.02.2024 - Se apropie weekend-ul iar buna dispoziția nu poate sa lipseasca. In acest timp putem sa stam cu cei dragi sau sa facem alte activitați care ne aduc placere, iar un lucru este sigur, glumele nu trebuie sa lipseasca. Ele sunt potrivite pentru fiecare moment din viața noastra.

Mama lui Gabi Stangau a plans in hohote la inmormantarea lui. Femeia și-a pierdut fiul, dupa ce soțul ei a murit / VIDEO

08:40, 22.02.2024 - Imagini dureroase de la inmormantarea lui gabi Stangau! Mama artistului a fost distrusa de durere și nu s-a putut opri din plans. Femeia și-a pierdut fiul dupa ce soțul ei a murit, iar acest lucru a copleșit-o. Livia a plans in hohote la inmormantarea fiului ei.


Ce parere ai despre aceasta stire?