Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Hoas sub panoul feminin. Nu se cunoaşte sistemul!

Publicat:

Sefii baschetului romanesc au lasat, intentionat, totul in ceata, pentru a decide functie de … interese. Singura varianta ceva mai normala, ar fi ca echipele sa porneasca de la zero, pentru ca in celelalte variante, echipa venita din grupa B valorica ar fi avantajata flagrant.

Intrebat despre acest sistem, , managerul FCC ICIM a spus: „Nu stim, nu am fost anuntati oficial. Stim doar ca programul va fi stabilit dupa . E o situatie ciudata, la care asteptam si noi lamuriri”.

Citeste articolul mai departe pe caon.ro…  

Sursa articol: caon.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mobilier din ratan sintetic: criterii de selecție pentru un spațiu estetic

13:30, 02.05.2024 - Mobilierul din ratan sintetic a caștigat popularitate datorita aspectului sau estetic placut și durabilitații crescute, fiind o alternativa frecvent aleasa pentru decorarea spațiilor exterioare, dar și interioare. Ratanul sintetic imita aspectul natural al ratanului tradițional, oferind insa avantaje…

Marea Britanie vrea sa produca in timp record propriile rachete hipersonice de croaziera. Acestea ar putea lovi Moscova in doar 24 de minute

21:30, 29.04.2024 - Șefii militari din Marea Britanie vor sa recupereze decalajul fața de China, Rusia și Statele Unite prin dezvoltarea unei arme capabile sa zboare la viteze mai mari de 5 Mach, adica de cinci ori viteza sunetului.

Revolta in cel mai bogat sector al Capitalei. Localnicii s-au saturat și au ieșit la carpit gropile cu roaba

15:55, 13.04.2024 - De cand și-a preluat mandatul, Clotilde Armand nu a asfaltat nici macar o strada. Asta in condițiile in care, spun oamenii, bani la buget ar fi, dar nu exista interes. Jurnaliștii Realitatea PLUS au incercat sa obțina un punct de vedere din partea lui Clotilde Armand, insa primarul nu ne-a raspuns. In…

Prima femeie antrenor din Romania care a obținut licența Pro, marturisiri in emisiunea „La Feminin” de la GSP. „Eram injurata și ma gandeam: oare ce am facut așa de rau?”

21:20, 28.03.2024 - Irina Giurgiu este prima antrenoare de fotbal cu Licența Pro din Romania, deci ar putea sa antreneze inclusiv la nivelul primei ligi de barbați. Aceasta a fost invitata la emisiunea „La feminin”, de pe GSP.RO și a vorbit despre problemele cu care s-a confruntat in cariera sa de pana acum. Irina Giurgiu…

Lucian Romascanu (PSD) spune ca miercuri se vor cunoaste si numele candidatilor la sectoarele Capitalei

20:26, 19.03.2024 - Purtatorul de cuvant al PSD, Lucian Romascanu, a declarat ca miercuri se vor cunoaste si numele candidatilor la sectoarele Capitalei, insa in evenimentul care va avea loc va fi prezentat doar candidatul la Capitala, medicul Catalin Cirstoiu.

Cum vede Basescu anunțul lui Iohannis pentru NATO: „In mod obligatoriu trebuie sa fie reacții de la șefii de stat și de Guvern. Sa nu ramana tacuți”

19:40, 12.03.2024 - Traian Basescu, fost președinte al Romaniei, a precizat ca șeful statului, Klaus Iohannis, trebuie sa aiba in spate toata echipa MAE și cea a Executivului, pentru o candidatura la NATO, fiind nevoie in „mod obligatoriu” de reacții ale șefilor de stat și de Guvern din Alianța Nord-Atlantica.

Jocurile Olimpice 2024, obiectiv realizabil pentru Simona Halep - Cum poate ajunge la Paris

21:30, 05.03.2024 - Simona Halep poate reveni pe teren dupa ce suspendarea ei a fost redusa de TAS de la patru ani la noua luni, iar fosta lidera mondiala are acum șansa de a-și indeplini marele vis al carierei: caștigarea unei medalii olimpice.

Procurorii romani, instruiți de FBI pentru investigațiile financiare complexe. Christopher Wray, intalnire cu șefii de parchete

13:36, 21.02.2024 - Procurorul general al Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casație și Justiție (PICCJ), Alex Florența, s-a intalnit, marți, cu directorul Biroului Federal de Investigații (FBI), Christopher Wray. La intalnire ar fi participat și șefii DNA și DIICOT.


Ce parere ai despre aceasta stire?