Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Guțul a avut primele întrevederi în calitate de bașcan

Publicat:

Evghenia Guțul a efectuat primele intrevederi in calitate de bașcan al Gagauziei. Guvernatoarea autonomiei a avut o serie de intilniri de lucru de familiarizare cu personalul din departamentele . Informațiile au fost raportate intr-un comunicat publicat, pe 22 iulie, de Partidul „ȘOR”, declarat recent neconstituțional. Potrivit informațiilor, Evghenia Guțul a discutat despr

Citeste articolul mai departe pe noi.md…  

Sursa articol: noi.md


Stiri pe aceeasi tema

Partidele proruse din Republica Moldova au format un bloc politic sub conducerea lui Ilan Șor. Presa: Kremlinul a demarat „Operațiunea Pobeda”

19:35, 22.04.2024 - Oligarhul fugar Ilan Sor a anuntat duminica, de la Moscova, in cadrul unui eveniment organizat intr-un hotel de lux, inființarea blocului politic „Victorie/Pobeda”, constituit cu „binecuvantarea” Kremlinului, relateaza Agerpres, care citeaza presa de peste Prut.Blocul politic al lui Ilan Sor are drept…

Evghenia Guțul, bașcana de carton a Gagauziei. Cine conduce in realitate regiunea pro-rusa ANALIZA

09:55, 22.04.2024 - Gagauzia este condusa doar formal de bașcana Evghenia Guțul, deciziile fiind luate la Kremlin prin intermediul oligarhului fugar Ilan Șor, care este principalul aliat in destabilizarea Chișinaului, susțin unii experți consultați de ,,Adevarul”.

(video) Maia Sandu, despre vizitele Evgheniei Guțul la Moscova: „Cei care merg in Rusia sustin razboiul și uciderea oamenilor”

10:50, 10.04.2024 - Președinta Maia a venit cu un comentariu privind vizitele bașcanei Gagauziei, Evghenia Guțul, la Moscova. „Oamenii din Comrat, care merg acolo, cred ca acest razboi și uciderea unor oameni nevinovați, este normal”, a declarat șefa statului intr-un interviu pentru Nokta .

Kremlinul se foloseste de actorii pro-rusi din Moldova pentru a justifica o agresiune impotriva Chisinaului (ISW)

04:10, 10.04.2024 - Kremlinul incearca probabil sa foloseasca actorii pro-rusi din Moldova pentru a destabiliza democratia si societatea moldoveneasca, pentru a impiedica aderarea Moldovei la Uniunea Europeana (UE) sau chiar pentru a justifica viitoare operatiuni hibride sau conventionale impotriva Moldovei, scrie Institutul…

Igor Dodon, intrevedere cu Evghenia Guțul: „A fost solicitarea dumneaei. Am abordat situația din Gagauzia și presiunile autoritatilor”

20:30, 29.03.2024 - Fostul șef de stat, liderul PSRM Igor Dodon a avut o intrevedere cu bașcana Gagauziei, Evghenia Guțul, la solicitarea dumneaei. In cadrul ședinței s-a discutat despre „situatia din regiune si presiunea exercitata de autoritatile centrale asupra conducerii Gagauziei”, spune Igor Dodon.

Cursuri gratuite de limba romana pentru gagauzii din Republica Moldova. Cererea depașește oferta: „Numar record de inscrieri”

12:50, 13.03.2024 - In regiunea autonoma Gagauzia, din Republica Moldova, domina limba rusa, situatie pe care guvernul pro-european de la Chisinau doreste sa o schimbe, oferind cursuri gratuite de limba romana, relateaza AFP intr-un reportaj citat de Agerpres.Deja confruntata la est cu separatismul republicii autoproclamate…

Evghenia Guțul a convenit sa dezvolte cooperarea cu regiunea Krasnodar

15:20, 05.03.2024 - Gagauzia și regiunea Krasnodar și-au reafirmat interesul de a extinde cooperarea economica, sociala și culturala. Acest lucru a fost anunțat in cadrul unei intrevederi a bașcanului Gagauziei, Evghenia Guțul, cu prim-viceguvernatorul Kubanului, Igor Galasi și viceguvernatorul Kubanului, Alexander Ruppel.

Sony ar lucra la un nou PlayStation portabil, care sa concureze cu Steam Deck și ROG Ally

12:00, 02.02.2024 - Succesul dispozitivelor portabile de gaming precum Nintendo Switch, Steam Deck și ROG Ally pare ca i-a facut pe cei de la Sony sa ia in considerare intoarcerea in aceasta zona. Noul PlayStation Portal este doar un prim pas timid, care sa umple golul din oferta sa, intrucat noi zvonuri afirma ca Sony…


Ce parere ai despre aceasta stire?