Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Grav accident cu un autocar si o masina, la Medgidia: oameni incarcerati

Publicat:

Este o adevarata desfasurare de forte, la momentul de fata, pe DN 22C, la locul unui accident rutier foarte grav, in urma caruia o masina a fost transformata, pur si simplu, intr-un morman de fiare. Vorbim despre o coliziune intre un autocar si un autoturism, produsa in jurul orei 13, pe raza localitatii constantene Medgidia. Conform […] Grav accident cu un autocar si o masina, la Medgidia: oameni incarcerati is a post from: Ziarul National

Citeste articolul mai departe pe enational.ro…  

Sursa articol: enational.ro


Stiri pe aceeasi tema

Accident grav in județul Timiș. O femeie a ajuns la spital, dupa ce mașina in care se afla a fost spulberata

09:25, 20.05.2024 - Un accident violent a avut loc in județul Timiș. Doua autoturisme s-au ciocnit violent, iar in urma impactului, o femeie a ajuns la spital, in stare grava. Cele doua mașini au ieșit de pe partea carosabila, ajungand in apropierea unei biserici.

Accident grav in Valcea, provocat de un șofer baut! O persoana a murit și alte doua au fost grav ranite dupa ce o mașina și un autocar s-au ciocnit / FOTO

16:30, 16.05.2024 - Un grav accident de circulație s-a petrecut pe DN 67, in judetul Valcea! Un barbat in varsta de 65 de ani și-a pierdut viața, iar alte doua femei au fost grav ranite. In cazul șoferului de autocar, in urma testarii cu aparatul etilotest, a reieșit un rezultat de 0,10 mg/l alcool pur in aerul expirat.

FOTO | Accident mortal in aceasta dimineața - O mașina plina de oameni a fost spulberata de tren

09:01, 11.05.2024 - Un autoturism a fost lovit, sambata dimineața, de un tren, dupa ce șoferul nu s-a asigurat la o trecere la nivel cu calea ferata, anunța CFR SA. O persoana din mașina a murit, iar alți pasageri din autoturism au fost raniți.

Accident grav! Sunt implicate o motocicleta și o mașina, iar doi oameni sunt raniți!

18:15, 03.04.2024 - Un accident rutier grav a avut loc astazi pe strada Avram Iancu din Cluj-Napoca, fiind implicate o motocicleta și un autoturism. Potrivit primelor informații furnizate de ISU Cluj, doua persoane necesita ingrijiri medicale. De asemenea, pompierii clujeni intervin cu o autospeciala cu modul de descarcerare,…

Grav accident de circulație, in Romania: doi oameni au murit!

20:05, 25.03.2024 - Un grav accident de circulație a avut loc luni, 25 martie, la ieșirea din Pașcani, spre suburbia Gaștești, pe drumul național. Un barbat in varsta de 74 de ani și o femeie și-au pierdut viata. Masina victimelor a patruns pe contrasens Mașina in care se aflau, inmatriculata in județul Brașov, ar fi patruns…

Accident dramatic in Sibiu. Trei oameni au murit dupa ce o mașina și un camion s-au izbit violent

17:30, 08.03.2024 - In urma unei explozii la o roata, un TIR a lovit o mașina, care a cazut de pe viaduct in apropierea terasamentului caii ferate, pe Centura Avrigului, din județul Sibiu. Incidentul s-a soldat cu trei victime.

Accident cumplit in Dolj. Un barbat de 34 de ani a murit, dupa ce s-a rasturnat cu mașina

10:00, 04.03.2024 - Un accident cumplit s-a produs in Dolj, luni dimineața. Un barbat in varsta de 34 de ani s-a stins din viața, dupa ce s-a rasturnat cu mașina dincolo de partea carosabila. Medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața acestuia.

Aceasta e cea mai periculoasa culoare de mașina: Riscul de a face accident este foarte mare

15:45, 25.02.2024 - In Marea Britanie a fost realizat un studiu care a scos la iveala care e cea mai „periculoasa” culoare de mașina. Șoferii care aleg anume aceste vehicule au mari șanse de a fi implicați intr-un accident rutier, scrie Playtech.ro .


Ce parere ai despre aceasta stire?