Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Gigi Becali, reactie dupa moartea Paulei Iacob: “Imi aducea placinta la puscarie. Era cel mai bun om”

Publicat:

Moartea avocatei a adus multa tristete in randul celor care au cunoscut-o. Indiferent ca vorbim despre politicieni, jurnalisti sau afaceristi, toti cei care au stiut ce a facut la viata ei au numai cuvinte de lauda la adresa acesteia. Unul dintre cei care deplange moartea este si , [...] , reactie dupa moartea : “Imi aducea placinta la puscarie. Era cel mai bun om”

Citeste articolul mai departe pe enational.ro…  

Sursa articol: enational.ro


Stiri pe aceeasi tema

Radu Mazare, prima reacție la ieșirea din pușcarie: ”Nu ma mai intereseaza viața publica” / Intrebat daca a platit prejudiciul: ”Nu” (galerie foto)

18:41, 27.05.2024 - Prima reacție a fostului primar Radu Mazare la ieșirea din penitenciar, dupa 5 ani de inchisoare, a fost sa repete aproape in continuu ca nu il mai intereseaza viața publica. Intrebat ce l-a speriat atat de tare in penitenciar incat se retrage complet din spațiul public, Mazare a replicat: Intrebat…

Marturia socanta a lui Gigi Becali! Cum a scapat, de fapt, de puscarie. Latifundiarul din Pipera a spus clar

08:45, 07.05.2024 - Marturia socanta a lui Gigi Becali! S-a aflat cum a scapat, de fapt, de puscarie latifundiarul din Pipera.Gigi Becali vine cu dezvaluiri socante despre perioada pe care si-a petrecut-o in spatele gratiilor.Vezi AICI cum a scapat, de fapt, de puscarie Gigi Becali...

Mihai Stoica, reacție prompta dupa interviul lui Tudorel Stoica din GSP: „Traiești o mare dezamagire cand descoperi asta”

09:10, 01.05.2024 - Mihai Stoica, managerul general al FCSB, a reacționat dupa declarațiile date de Tudorel Stoica despre echipa lui Gigi Becali, intr-un interviu pentru GSP.ro. „Echipa aia nu exista! Sunt doar 4 litere din alfabet”, a fost una dintre declarațiile dure date de Tudorel Stoica, cel care a fost capitanul…

Gigi Becali, prima reacție dupa CFR - FCSB: „Am luat atacant azi, am gasit”

23:20, 14.04.2024 - CFR Cluj - FCSB 0-1. Gigi Becali, patronul de la FCSB, a fost impresionat de David Miculescu, folosit atacant central. In schimb, patronul de la FCSB s-a aratat nemulțumit de prestația lui Olaru, despre care spune ca nu l-a scos din respect. Gigi Becali, dupa CFR Cluj - FCSB: „Am luat atcant, pe David…

Prima reacție a Arinei Sabalenka, dupa moartea lui Konstantin Koltsov: „E o tragedie inimaginabila, chiar daca nu mai eram impreuna”

10:25, 21.03.2024 - Arina Sabalenka a avut pe Instagram o prima reactie, miercuri seara, dupa moartea lui Konstantin Koltsov, survenita luni la Miami. Jucatoarea belarusa a vorbit despre o „tragedie inimaginabila” si a confirmat ca ea si Konstantin Koltsov nu mai formau un cuplu, transmite digi24.ro.

Prima reacție a Arynei Sabalenka, dupa moartea lui Konstantin Koltsov: „E o tragedie inimaginabila, chiar daca nu mai eram impreuna”

08:46, 21.03.2024 - Aryna Sabalenka a avut pe Instagram o prima reactie, miercuri seara, dupa moartea lui Konstantin Koltsov, survenita luni la Miami. Jucatoarea belarusa a vorbit despre o „tragedie inimaginabila” si a confirmat ca ea si Konstantin Koltsov nu mai formau un cuplu, transmite News.ro.

Aryna Sabalenka rupe tacerea - Prima reacție dupa moartea celui care i-a fost iubit

08:46, 21.03.2024 - Aryna Sabalenka și Konstantin Koltsov au format timp de trei ani un cuplu, iar a doua jucatoare de tenis a lumii a oferit o prima reacție pe Instagram, dupa ce fostul hocheist a murit luni la Miami.

Cristian Tudor Popescu, amenințat cu moartea de Gigi Becali: „A vrut sa-mi dea cu o scrumiera in cap”

11:30, 18.03.2024 - Gigi Becali și-ar fi ieșit din fire dupa ce Cristian Tudor Popescu ar fi criticat public biserica intr-o emisiune și ar fi refuzat niște carți sfinte pe care patronul echipei Steaua ar fi vrut sa i le daruiasca, a povestit gazetarul pentru gsp . De atunci, cei doi nu au mai vorbit.  Piedone, declarații…


Ce parere ai despre aceasta stire?