Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

GHEPARDUL Cel mai rapid animal terestru din lume, pe cale de dispariție

Publicat:
GHEPARDUL Cel mai rapid animal terestru din lume, pe cale de dispariție

Cel mai rapid animal terestru din lume, ghepardul, se indreapta spre dispariție, potrivit unui studiu care arata o scadere dramatica a numarului acestor elegante animale. The post GHEPARDUL Cel mai rapid animal terestru din lume, pe cale de dispariție first appeared on .

Citeste articolul mai departe pe informatia-zilei.ro…  

Sursa articol si foto: informatia-zilei.ro


Stiri pe aceeasi tema

PREȚURI MICI, ACCES RAPID Stațiunea care intrece insulele grecești

11:30, 22.06.2024 - Ohrid este o destinație care combina accesibilitatea, frumusețea naturala și o bogata moștenire culturala, atragand tot mai mulți turiști și investitori din Romania și nu numai The post PREȚURI MICI, ACCES RAPID Stațiunea care intrece insulele grecești first appeared on Informatia Zilei .

IPJ SATU MARE Dispariție voluntara

17:45, 21.06.2024 - Oricine poate oferi detalii cu privire la persoana disparuta este rugat sa apeleze Serviciul Unic de Urgența 112 The post IPJ SATU MARE Dispariție voluntara first appeared on Informatia Zilei .

DISPARIȚIE INGRIJORATOARE O tanara și fiica ei de un an și patru luni, date disparute in Pitești

14:10, 03.06.2024 - Rebeca Felicia Negoița este descrisa ca avand o inalțime de 1,52 metri, aproximativ 51 de kilograme, ochi caprui și par brunet. The post DISPARIȚIE INGRIJORATOARE O tanara și fiica ei de un an și patru luni, date disparute in Pitești first appeared on Informatia Zilei .

SCHIMBARI TEHNOLOGICE Deca: Educația nu se poate adapta suficient de rapid la schimbarile tehnologice

16:25, 14.05.2024 - Sistemul de educație din Romania „nu se poate adapta suficient de rapid” schimbarilor tehnologice, a afirmat ministra Educației, Ligia Deca, ... The post SCHIMBARI TEHNOLOGICE Deca: Educația nu se poate adapta suficient de rapid la schimbarile tehnologice first appeared on Informatia Zilei .

SUPERLIGA ROMANIEI Toate meciurile etapei a 9-a din play-out se joaca duminica

14:45, 09.05.2024 - Etapa a 9-a din play-off-ul și play-out-ul SuperLigii Romaniei la fotbal incepe in 10 mai, cu duelul dintre Sepsi Sfantu Gheorghe și Rapid..... The post SUPERLIGA ROMANIEI Toate meciurile etapei a 9-a din play-out se joaca duminica first appeared on Informatia Zilei .

ALIMENTE NEPERISABILE Cele mai bune cinci alimente neperisabile care pot potoli foamea rapid

08:06, 09.05.2024 - Alimentele neperisabile, cum ar fi conservele și fructele uscate, au o durata lunga de valabilitate și nu necesita refrigerare pentru a nu se strica. The post ALIMENTE NEPERISABILE Cele mai bune cinci alimente neperisabile care pot potoli foamea rapid first appeared on Informatia Zilei .

AȘTEPTARI RIDICATE Negocieri in curs și așteptari cat se poate de inalte pentru revenirea lui Lucescu la Rapid

10:00, 07.05.2024 - Dan Șucu este increzator in aceasta privința și spune ca saptamana viitoare se așteapta la un raspuns definitiv de la reputatul antrenor roman. The post AȘTEPTARI RIDICATE Negocieri in curs și așteptari cat se poate de inalte pentru revenirea lui Lucescu la Rapid first appeared on Informatia Zilei .

EXCLUSIV: Inconștiența extrema pe o strada din Baia Mare Polițiștii Biroului Rutiere Baia Mare a identificat rapid șoferul și l-au lasat fara permis

21:40, 01.05.2024 - Inconștiența dusa la extrem pe o strada din Baia Mare. Un șofer a fost filmat in timp ce tragea cu autoturismul o saltea pe care o legase cu o funie. Pe saltea era un alt tanar care butona telefonul mobil! La un moment dat salteaua a ajuns pe acostament iar tanarul de pe aceasta a fost foarte aproape…


Ce parere ai despre aceasta stire?