Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Germania le propune fermierilor „netezirea veniturilor” pentru a opri protestele

Publicat:
Germania le propune fermierilor „netezirea veniturilor” pentru a opri protestele

Ministrul german al finantelor a declarat miercuri ca vrea sa ii ajute pe fermieri sa plateasca taxe mai mici prin introducerea asa-numitei „neteziri a veniturilor”, relateaza agenția Reuters, citata de Agerpres.

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol si foto: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Germania are nevoie de o relansare economica, spune ministrul de Finante

17:25, 27.04.2024 - Germania are nevoie de o relansare economica pentru a-si asigura pozitia geopolitica, a declarat sambata ministrul de Finante, Christian Lindner, care este si presedintele liber-democratilor din partidul FDP, transmite Reuters.

Ministrul german de Finante: Frana datoriilor este frana inflatiei

17:35, 15.04.2024 - O politica fiscala moderat restrictiva necesara pentru conformarea cu „frana datoriilor” din Germania permite inflatiei sa o ia in directia cea buna, a afirmat luni ministrul de Finante, Christian Lindner, transmite Reuters.

Platforma X a eliminat mai multe conturi și postari despre protestele fermierilor la cererea guvernului Indiei

17:05, 22.02.2024 - Platforma sociala X a confirmat joi ca a eliminat anumite conturi și postari in urma unui ordin al guvernului indian. Platforma, cunoscuta anterior preluarii lui Elon Musk sub numele de Twitter, nu a oferit detalii despre conținutul cenzurat, dar susține ca nu este de acord cu acțiunea și ca mișcarea…

Circulația din Madrid este perturbata de protestele fermierilor

16:20, 21.02.2024 - Convoaie de tractoare au perturbat miercuri traficul in jurul Madridului, in timp ce alți fermieri care protesteaza impotriva a ceea ce ei considera a fi birocrație excesiva și ajutor de stat insuficient au mers spre sediul Ministerului Agriculturii, potrivit mediafax. Fermierii protesteaza de saptamani…

Ucraina susține ca protestele fermierilor polonezi la granița reprezinta o amenințare la adresa securitații. „Situatia este critica”

22:20, 19.02.2024 - Ministrul ucrainean al infrastructurii, Oleksandr Kubrakov, a declarat luni ca blocarea frontierei de catre agricultorii polonezi este o amenintare la adresa securitatii Ucrainei, transmite AFP, potrivit Agerpres. 

Protestele fermierilor se aprind la summitul UE de la Bruxelles

14:40, 01.02.2024 - Fermierii furioși au incendiat cauciucuri, cutii de carton și fan la un protest in fața Parlamentului European de la Bruxelles, joi (1 februarie), in ziua unui summit la care au participat liderii UE, conform Reuters. Fermierii din bloc spun ca nu sunt platiți suficient, sunt sufocați de taxe și reguli…

Protestele fermierilor se intensifica. Guvernul francez a scos blindatele pentru a proteja Parisul

17:25, 31.01.2024 - Fermierii au blocat autostrazi din Franța și Belgia, iar protestele s-au extins si in alte parti ale Europei. Agricultorii spanioli si italieni au anuntat ca se alatura miscarii de protest, care a lovit si Germania. Guvernul francez a scos blindatele pentru a proteja Parisul, relateaza Reuters.

Protestele fermierilor s-au extins și in alte țari europene

17:20, 29.01.2024 - Dupa Franța, protestele fermierilor s-au extins in Belgia, Italia, Grecia, Germania și Polonia Parisul este sub presiune. Fermierii furioși amenința sa blocheze toate intrarile in metropola. Manifestanții acuza ceea ce ei numesc practicile de concurența neloiala ale unor parteneri europeni, precum Spania…


Ce parere ai despre aceasta stire?