Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Geoană, favorit la prezidențiale, dacă ar fi susținut de PSD. Ce spun specialiștii | ANALIZĂ

Publicat:

, secretar general-adjunct al NATO, e creditat cu cele mai multe șanse in cursa prezidențiala din 2024, potrivit unui sondaj al companiei , unde, in toate scenariile cu acesta in turul al doilea, fostul social-democrat ar caștiga.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mircea Geoana, favoritul romanilor la prezidențiale. Cat de stabilǎ e ipostaza ANALIZA

05:20, 11.04.2024 - Potrivit unui sondaj INSCOP, secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoana, ar putea caștiga ambele tururi ale alegerilor prezidențiale. Analistii consultați de „Adevǎrul“ susțin cǎ situația se poate schimba panǎ la alegeri, un element important fiind reprezentat de scrutinurile din iunie.

Ce spune Dincu despre posibilitatea ca PSD sa-l sustina pe Geoana la prezidentiale

17:51, 03.03.2024 - Președintele Consiliului Național al PSD, senatorul Vasile Dincu, a declarat la Digi24 ca tema candidatului comun la președinție a fost eliminata din discuții la ultimele intalniri din coaliție, deoarece ar crea animozitați in interiorul PSD și PNL. Cu toate acestea, el crede ca PSD si PNL vor avea…

Mircea Geoana incepe ofensiva pentru prezidențiale. Prima incercare de fisurare a PSD ANALIZA

06:05, 14.02.2024 - Trainicia PSD e testata de Mircea Geoana, secretarul general adjunct al NATO, neintrat oficial in cursa pentru prezidențiale, dar care se comporta ca un politician veritabil, vorbind despre ofertarea sa de catre PSD și atuurile sale, arata specialiștii consultați de „Adevarul“.

Mircea Geoana susține ca Marcel Ciolacu i-a propus sa fie candidat susținut de PSD la alegerile prezidențiale

08:40, 13.02.2024 - Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoana, afirma ca președintele PSD Marcel Ciolacu a fost la el ”in birou” pentru a-i propune sa candideze la alegerile prezidențiale din 2024 susținut de Partidul Social Democrat. Afirmația lui Geoana vine dupa ce – potrivit celor mai recente sondaje de opinie…

Teoria lui Geoana: Ciolacu mi-a propus sa candidez la Președinția Romaniei susținut de PSD

07:35, 13.02.2024 - Mircea Geoana se comporta deja ca un candidat la prezidențiale și face tot posibilul sa convinga ”partidul de suflet” PSD sa il sprijine. Mircea Geoana, secretarul general adjunct al NATO , a dezvaluit luni seara, in cadrul unui interviu acordat postului Digi24, ca Marcel Ciolacu și liderii PSD l-au…

INSCOP: Geoana, in continuare favorit la prezidențiale. Ciolacu și Șoșoaca in top 3

17:36, 31.01.2024 - INSCOP Reaserch a realizat, la cererea News.ro, un nou sondaj de opinie privind intenția de vot la alegerile prezidențiale. Principalele preferințe ale romanilor raman Mircea Geoana, Marcel Ciolacu și Diana Șoșoaca. Fața de evaluarile asemanatoare din lunile trecute au aparut doar cateva modificari.

Sondaj INSCOP: Geoana, in continuare favorit la prezidențiale. Ciolacu și Șoșoaca in top 3

15:05, 31.01.2024 - INSCOP Reaserch a realizat, la cererea News.ro, un nou sondaj de opinie privind intenția de vot la alegerile prezidențiale. Principalele preferințe ale romanilor raman Mircea Geoana, Marcel Ciolacu și Diana Șoșoaca. Fața de evaluarile asemanatoare din lunile trecute au aparut doar cateva modificari.

Sondaj INSCOP: Mircea Geoana ramane favorit la prezidențiale, urmat de Ciolacu și Sosoaca

11:41, 31.01.2024 - Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoana, se afla pe primul loc in intentiile de vot la alegerile prezidentiale, cu 26,5%, urmat de Marcel Ciolacu (18,9%) și Diana Sosoaca (14%), conform unui sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro.


Ce parere ai despre aceasta stire?