Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Geo de la "Mireasă pentru fiul meu" și-a emoționat fanii până la lacrimi! „M-ai făcut cel mai fericit din lume, putând dărui idragoste celui mai iubit copil din lume!” E tătic?

Publicat:

Geo, fostul concurent din emisiunea „Mireasa pentru fiul meu”, nu mai sufera dupa fosta iubita, Edith. Resemnat, tanarul și-a gasit alinarea in mijlocul familiei, de care este foarte atașat.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mireasa, sezon 7. Dani, primele declarații dupa ce Daiana a anunțat ca e insarcinata. Ce spune viitorul tatic

19:00, 01.05.2024 - Dani a facut primele declarații dupa ce soția sa a anunțat ca ea și soțul ei urmeaza sa devina parinți. Fostul concurent Mireasa a anunțat ca tanara va naște la finalul lunii noiembrie, in Germania.

(video) Mia Rusu, din Chișinau, a emoționat-o pana la lacrimi cu vocea sa pe Andra la „Romanii au talent”: „Ești foarte curajoasa. Cred ca ești facuta pentru muzica!”

11:00, 27.04.2024 - Mia Rusu are 12 ani, este din Chișinau, Moldova, și a dovedit ca este talentata și foarte ambițioasa. Pasiunea pentru muzica a descoperit-o la varsta de 5 ani, cand a inceput sa cante melodiile din filmele și desenele animate pe care le urmarea, scrie protv.ro .

Mireasa – Capriciile Iubirii. Antonia a izbucnit in lacrimi! Concurenta parasește emisiunea: „A fost o lecție...” / VIDEO

00:10, 27.04.2024 - Antonia nu a mai putut sa se abțina și a izbucnit in lacrimi atunci cand a aflat ca ea fost eliminata. Concurenta a parasit emisiunea in cadrul ediției de astazi. Momente grele la Mireasa - Capriciile Iubirii!

Catalin Zmarandescu, asa cum nu l-ai mai vazut. A plans ca un copil la Survivor All Stars, ce l-a emotionat atat de tare: „Foarte mult visez”

23:15, 07.03.2024 - Imagini neașteptate cu Catalin Zmarandescu, in ediția de joi, 7 martie 2024, la Survivor All Stars. Concurentul a plans ca un copil in fața camerelor de filmat, cand a discutat cu o persoana draga lui. Aproape nimeni nu s-a așteptat la așa ceva. „Foarte mult visez”. Foto Catalin Zmarandescu, o apariție…

Știrile Antena Stars. Cum se pregatește Laura Cosoi pentru venirea pe lume a celui de-al patrulea copil. Ce planuri are dupa ce va naște: ”Fiecare etapa inseamna ceva” / VIDEO

17:21, 22.02.2024 - Laura Cosoi urmeaza sa devina mama pentru a patra oara și este in culmea fericirii. Actrița are parte de momente ideale in familie, avandu-i pe cei dragi alaturi. Se pregatește pentru venirea pe lume a micuței sale, insa, este extrem de relaxata, avand multa experiența.

Ce nume vor sa ii puna Giovana și Sese de la Mireasa, sezonul 5, celui de-al doilea copil. Fosta concurenta va naște in luna iulie

09:06, 20.02.2024 - Giovana și Sese de la Mireasa, sezonul 5, sunt mai fericiți ca niciodata de cand au aflat ca vor deveni parinți pentru a doua oara. Foștii concurenți vor avea un baiat și s-au gandit și la ce nume și-ar dori sa poarte micuțul.

Intervenție pentru salvarea a doua vieți: Mama și copil, salvați de o echipa multidisciplinara

09:01, 19.02.2024 - Atunci cand femeia insarcinata sufera de afecțiuni grave, care pot pune in pericol viața ei și a fatului, este nevoie de ingrijiri speciale, multidisciplinare, pentru un deznodamant fericit. Vorbim astazi despre un astfel de caz fericit, in care nu una, ci doua vieți au fost salvate de echipa medicala,…


Ce parere ai despre aceasta stire?