Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

(foto) Un şofer a intrat cu Mercedes-ul său pe drumurile din Durleşti. Iată ce a păţit în „celebrul” oraş

Publicat:

Ghinion de la inceput de saptamana pentru un șofer. Deplasandu-se astazi prin orașul Durlești, cea mai mare suburbie a Chișinaului, acesta a dat cu propriul Mercedes intr-o groapa pe strada .

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Algocalmin, celebrul medicament „bun la toate”, e considerat pericol public: Poate provoca o boala extrem de grava

19:35, 18.06.2024 - Celebrul algocalmin, medicamentul „bun la toate”, este considerat in Europa „pericol public”. Specialistii spun ca substanta de baza, metamizolul, ar fi asociata cu o boala extrem de grava. Prin urmare, Agentia Europeana a Medicamentelor a inceput o investigatie proprie, scrie observatornews.ro .

Celebrul jurnalist britanic disparut in Grecia a fost gasit mort: 'Pot confirma ca este el'

12:25, 09.06.2024 - Autoritatile elene au confirmat ca trupul unui barbat, despre care se crede ca ar fi medicul si omul de televiziune britanic Michael Mosley a fost gasit pe insula Symi, relateaza The Guardian, potrivit news.ro.

Șofer prins circuland cu 122 km/ora prin Craiova

13:40, 25.05.2024 - Un șofer, de 34 de ani, din municipiul Craiova, a fost inregistrat de aparatul radar in timp ce conducea un autoturism, pe Calea Severinului, cu viteza de 122 km/h (+72 km/h). Acesta a fost sancționat contravențional, conform prevederilor O.U.G. nr. 195/2002 Rep., fiind dispusa și masura complementara…

Capșunile mult ravnite i-au adus ghinion unei tinere. Ce a pațit o șoferița

16:10, 18.05.2024 - Ziua și accidentul pe drumul ce leaga Aradul de Ineu. In aceasta dupa-masa, in jur de ora 15:15 un alt eveniment rutier a avut loc... The post Capșunile mult ravnite i-au adus ghinion unei tinere. Ce a pațit o șoferița appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

La Bender a inceput intilnirea reprezentanților politici ai Chișinaului și Tiraspolului 

12:00, 17.05.2024 - La Bender a inceput reuniunea reprezentanților politici ai Chișinaului și Tiraspolului in procesul de reglementare transnistreana, Oleg Serebrian, viceprim-ministru al Republicii Moldova pentru Reintegrare, și Vitalii Ignatiev, așa-zisul ministru de externe al auproclamatei RMN. Este prezent, de asemenea,…

(video) Primaria Chișinau acuza Ministerul Finanțelor ca ar bloca finanțari de 100 mil. lei pentru suburbii: „Anul trecut a fost la fel. Dați voie oamenilor sa lucreze”

15:35, 15.04.2024 - Primaria capitalei afirma ca Ministerul Finanțelor „repeta situația de anul trecut și blocheaza finanțarea suburbiilor”. Ar fi vorba despre o suma de peste 100 de milioane de lei, bani destinați investițiilor. „Rugam inca o data sa dați voie oamenilor sa lucreze, sa lanseze licitații și sa porneasca…

Dani Mocanu, incident pe autostrada! Ce a pațit celebrul manelist: „Ne-a facut varza” / VIDEO

13:35, 12.04.2024 - Dani Mocanu a fost implicat intr-un incident pe o autostrada din Romania! Celebrul manelist a povestit ce s-a intamplat prin intermediul unui videoclip postat pe o rețea de socializare. Declarațiile facute de artist.

Ghinion pentru un șofer din capitala: Acesta și-a gasit bolidul devastat de hoți

12:56, 22.03.2024 - Dimineața nu prea reușita pentru proprietarul unui BMW X5. Acesta și-a parcat mașina pe bulevardul Dacia, iar a doua zi a gasit-o vandalizata. In urma cercetarilor s-a stabilit ca hoții au sustras mai multe bunuri, dar și tehnica auto.


Ce parere ai despre aceasta stire?