Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FOTO / Toţi o cunosc pe Ioana Ginghină, însă puţini ştiu cum arată mama ei. Ce mesaj emoţionant i-a transmis actriţa, de ziua de naştere

Publicat:

Sarbatoare mare in familia Ginghina! Mama actritei si-a serbat ziua de nastere, iar cu aceasta ocazia vedeta le-a dezvaluit fanilor cum arata cea care i-a dat viata. De asemenea, artista i-a transmis un mesaj emotionant, prin care isi exprima iubirea fata de aceasta.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Armin Nicoara, mesaj emoționant de ziua de naștere a mamei sale. Artistul se mandrește cu femeia care i-a dat viața: „Ești cea mai minunata” / FOTO

13:16, 16.06.2024 - Armin Nicoara a transmis pe rețelele de socializare un mesaj emoționant cu ocazia zilei de naștere a mamei sale. Dovada clara ca indragitul artist se mandrește cu femeia care i-a dat viața. Iata ce a publicat.

Fiica lui Blaze și a Izabelei Okpata de la Mireasa a implinit un an. Ce mesaj emoționant a transmis fosta concurenta pentru micuța: “Am emoții mari”

19:40, 12.06.2024 - Fiica lui Blaze și a Izabelei Okpata a implinit un an, iar parinții sunt in culmea bucuriei. Micuța Jessica Ilinca le-a schimbat viața celor doi de cand a venit pe lume, iar acum, de ziua sa, mamica a publicat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare in care iși marturisește sentimentele.

Anca Molnar era convinsa ca va invinge cancerul, boala care i-a adus moartea! Ce mesaj emoționant a transmis, dupa ce s-a intors de la clinica din Turcia: ”Vin acasa dupa...”

08:35, 12.06.2024 - Anca Molnar a dus o lupta crunta cu cancerul! A luptat pana in ultimul moment, cand boala a rapus-o. In urma cu cateva luni, aceasta era convinsa ca va invinge cancerul și a primit vești bune din partea medicilor. Iata ce mesaj a transmis, dupa ce s-a intors de la clinica din Turcia.

Fuego, imagine induioșatoare din copilarie alaturi de parinții lui. Ce mesaj emoționant a transmis in mediul online

12:31, 04.06.2024 - Fuego a induioșat inimile prietenilor virtuali cu o fotografie adorabila din copilarie in care apare alaturi de parinții sai. De asemenea, artistul a transmis și un mesaj emoționant in dreptul postarii.

Dana Roba, mesaj emoționant de ziua iubitului ei, cu ocazia zilei de naștere. Ce i-a transmis vedeta partenerului de viața: „Ești special” / FOTO

00:20, 01.06.2024 - Dana Roba iși sarbatorește iubitul! Beni a implinit 37 de ani, iar pentru a marca ziua de naștere, vedeta a publicat cateva fotografii impreuna, de la frumosul eveniment. Declarațiile nu puteau sa lipseasca, astfel ca pe rețelele de socializare a aparut și un text emoționant.

Dana Rogoz, mesaj emoționant la 10 ani de la moartea tatalui sau. Ce a transmis actrița pe rețelele de socializare: „Ce durere”

10:00, 11.05.2024 - S-au implinit 10 ani de cand tatal Danei Rogoz a trecut in lumea celor drepți și a lasat un gol imens in urma sa. Ion Alexandru Rogoz a murit in spital, la doar o zi dupa ce fusese internat pe secția de Terapie Intensiva, avand toata familia alaturi.

Zi de sarbatoare in familia lui Hatice de la Mireasa. Mesajul emoționant pentru socrul ei, de ziua lui de naștere. Cat de bine se ințelege cu parinții lui Mihai / FOTO

20:50, 04.04.2024 - Hatice și Mihai de la Mireasa, sezonul 7, se ințeleg de minune de cand s-a terminat competiția. Pe langa ca au o relație frumoasa, cei doi au o legatura speciala și cu familiile lor. Astazi este un moment special pentru foștii concurenți, caci tatal lui Mihai și-a sarbatorit ziua de naștere.

Bogdan de la Ploiești o sarbatorește pe mama lui. Ce mesaj emoționant i-a transmis artistul: „Mulțumesc ca mi-ai dat viața!” / FOTO

13:55, 23.03.2024 - Este zi de sarbatoare in familia lui Bogdan de la Ploiești și asta pentru ca mama lui iși celebreaza ziua de naștere. Cu ocazia acestei zile extrem de speciale, artistul i-a transmis un mesaj emoționant femeii care i-a dat viața. Iata ce a postat cantarețul de manele pe rețelele de socializare!


Ce parere ai despre aceasta stire?