Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FOTO / O divĒ interna:ionalĒ te invitĒ s-o dezbraci! i-a scos sânii ~la bĒtaie pentru bĒrba:ii pofticio"i

Publicat:

are un corp pe care to:i bErba:ii il considerE a fi perfect, "i au "i de ce! Vizitele pe care starleta le-a fEcut la medicul estetician au dat rezultate, iar formele ei sunt de-a dreptul ~delicioase.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Pacienții vor aștepta mai puțin pentru vizitele la medic

21:30, 17.05.2024 - Sistemul informațional in care sint inregistrate cartelele medicale electronice va fi perfecționat in timpul apropiat pentru a facilita munca medicilor, dar și pentru a reduce timpul de așteptare al pacienților. Declarația a fost facuta de șeful Catedrei Medicina primara de la Universitatea de Stat…

Isarescu: Sanatatea, educația, apararea, securitatea interna sunt subfinanțate / Ce sa tai cand ai venituri bugetare de 26-27% din PIB?

13:25, 15.05.2024 - Corecția fiscala nu va fi ușoara și nu se poate face numai pe partea de cheltuieli, susține Mugur Isarescu, Guvernatorul BNR. „In momentul in care ai venituri sub 27% din PIB și spui ca ponderea salariilor bugetarilor sunt cele mai mari din Europa, nu ai in vedere un lucru esențial. Sunt cele mai mari…

Au aparut primele capșuni romanești: Prețul la care se vand le fac sa devina 'fructe de lux'

18:20, 20.04.2024 - Romania importa o mare parte din fructele pe care le consumam, insa avem și o producție interna de fructe, printre care se numara și capșunile. Acestea au fost printre primele produse de acest gen care au aparut pe piața interna in acest an, dar prețul lor este destul de ridicat.

(video) Maia Sandu, despre vizitele Evgheniei Guțul la Moscova: „Cei care merg in Rusia sustin razboiul și uciderea oamenilor”

10:50, 10.04.2024 - Președinta Maia a venit cu un comentariu privind vizitele bașcanei Gagauziei, Evghenia Guțul, la Moscova. „Oamenii din Comrat, care merg acolo, cred ca acest razboi și uciderea unor oameni nevinovați, este normal”, a declarat șefa statului intr-un interviu pentru Nokta .

Ancheta interna la Administrația Penitenciarelor dupa evadarea criminalului Meszaros Zsombor

10:35, 10.04.2024 - Administrația Naționala a Penitenciarelor (ANP) a anunțat ca va declanșa o procedura disciplinara, in urma careia se vor dispune masurile legale, dupa ce marți un condamnat pentru omor a evadat in timp ce aștepta intr-o ambulanța pentru a fi supus unui control medical in Bucuresti.

Ancheta interna in poliție, dupa accidentul provocat de un procuror

14:00, 15.03.2024 - Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ) Sibiu a declansat o ancheta interna, dupa ce a aparut o inregistrare audio in spatiul public in care procurorul Eugen Stoina ii povesteste unui fost politist ca nu a fost testat pentru consum de alcool de catre politistii sibieni, desi a fost autorul unei tamponari…

Ionuț Stroe (PNL), dupa discuția Ciuca - Ostahie: 'Intalnirea n-avea scop politic'

18:10, 26.02.2024 - Purtatorul de cuvant al PNL, Ionut Stroe, a declarat, luni, ca Sebastian Burduja este "o solutie" privind candidatura la Primaria Capitalei, odata ce acesta si-a asumat conducerea organizatiei Bucuresti si s-a angajat in aceasta competitie interna, mentionand ca decizia de sprijin pentru un anume candidat…


Ce parere ai despre aceasta stire?