Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FOTO / Incredibil! Un băiat de 9 ani din Arad a fost bătut crunt de tatăl său! Imaginile sunt şocante

Publicat:

Un baiat de 9 ani din Arad a fost batut cu cruzime de tatal sau. Mama acestuia a facut reclamatie la politie, dupa ce a observat starea in care se afla fiul ei. Politistii l-au arestat pe barbat.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Deputatul ex-AUR Viorel Focsa, acuzat din nou ca si-a batut sotia

14:15, 02.05.2024 - Deputatul Viorel Focsa este acuzat din nou ca si-a agresat sotia, iar pe numele sau a fost emis un ordin de protectie. In ianuarie parlamentarul a fost reclamat de catre soția sa pentru agresiune, iar pe numele sau a fost deschis dosar penal. In urma incidentului de atunci, AUR a anunțat ca l-a exclus…

Acces Direct. Narcis, batut crunt și mutilat pentru tot restul vieții, de un barbat periculos. A facut dezvaluiri cutremuratoare: ”M-am trezit langa...” / VIDEO

18:15, 25.04.2024 - Narcis a fost victima unui barbat periculos, care l-a batut crunt in apropierea unui club și l-a lasat mutilat pe viața. La trei ani de la ororile prin care a trecut, tanarul vrea sa se faca dreptate, iar agresorul sau sa plateasca pentru ce a facut. Narcis și mama lui au facut declarații ingrozitoare.

Batut de un pakistanez, in fața garii din Arad

17:05, 10.04.2024 - Un barbat a fost batut de un cetațean pakistanez in fața garii din Arad, marți. Agresorul a fost arestat preventiv și va fi cercetat pentru lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Urmarire ca in filme si multe focuri de arma! S-a intamplat in Timisoara

13:05, 07.04.2024 - Politistii au reusit sa opreasca cu focuri de arma o masina care transporta 8 migranti, dinspre Arad, spre Timisoara. Dintre cei 8 doar 5 au fost prinsi, si soferul masinii. Trei migranti au reusit sa fuga.Autoturismul pe care politistii de la Biroul Autostrazi au vrut sa il opreasca in cadrul unei…

Un elev din Arad a ajuns de urgența la spital, dupa ce a fost batut crunt de doi colegi. Adolescentul are rani grave

18:05, 27.03.2024 - Un elev din Arad a trait momente de coșmar marți dimineața, cand a fost batut cu bestialitate de doi colegi de liceu. Adolescentul a fost dus de urgența la spital, din cauza ranilor grave pe care colegii lui i le-au provocat. Cei doi agresori au probleme mari cu legea.

Baiat de 15 ani, cu comoție cerebrala in spital. A fost batut de doi colegi de liceu. Agresorii au fost reținuți

09:35, 27.03.2024 - Nu exista an școlar in care, in județul Arad, sa nu aiba loc o bataie foarte violenta intre elevi, chiar daca este in afara școlii. De aceasta data doi dintre agresori au fost reținuți.

Agresorul care a batut crunt o tanara in Centrul Vechi a fost arestat preventiv! Barbatul este luptator MMA și i-a provocat rani aproape fatale victimei

17:00, 27.02.2024 - Luptatorul MMA care a batut cu bestialitate o tanara in Centrul Vechi din București a fost arestat preventiv. Moldoveanul a agresat-o pe femeie, iar mai apoi a abandonat-o in stare critica in scara unui bloc. Polițiștii l-au reținut in urma cu o zi.

Constanțean cautat de polițiștii din Valcea. Și-a injunghiat și batut crunt iubita, in plina strada

17:11, 08.02.2024 - O femeie, victima a unei agresiuni, a sunat joi, 8 februarie 2024, la 112 pentru a cere ajutor. Ulterior s-a aflat ca cel care a maltratat-o era chiar iubitul acesteia. Poliția Ramnicu Valcea a inceput o ancheta penala.


Ce parere ai despre aceasta stire?