Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FOTO Gluma zilei înainte de startul US Open: Fericirea lui Novak Djokovic

Publicat:

US Open își va deschide oficial porțile în cursul zilei de luni, iar fara îndoiala marele favorit la câștigarea trofeului pe este . În plus, liderul mondial are și un mare motiv de bucurie.

Fața de ediția de anul trecut a nu vor mai exista arbitri de linie, iar aceasta este cu adevarat o veste buna pentru liderul ierarhiei ATP.

La ediția din 2020, sârbul a fost descalificat dupa ce a lovit cu mingea o arbitra în timpul duelului cu din optimi.

De știut:
În cazul…

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Regal cultural la Cinema Independența 

06:45, 13.05.2024 - Concertul extraordinar „Primavara Clasica Europeana”, devenit tradiție in orașul nostru, organizat cu ocazia Zilei de 9 Mai, a avut loc  la Cinematograful Independența. Nume mari ale muzicii clasice romanești, alaturi de Orchestra Simfonica „Muntenia”,  dirijor Daniel Jinga, au fermecat publicul prezent…

Rafael Nadal vrea sa ramana in joc pentru a face amintiri cu fiul sau pe teren

21:41, 26.04.2024 - Rafael Nadal a declarat ca i-ar placea sa continue sa joace suficient de mult timp astfel incat fiul sau sa isi aminteasca de el pe teren. Campionul de 22 de ori la Grand Slamuri recunoaste insa ca timpul nu este de partea sa, relateaza Reuters.

Color the Village cauta voluntari! S-a dat startul inscrierilor pentru renovarea a 30 de case dintr-un sat timișean

12:20, 17.04.2024 - Se cauta voluntari pentru a ajuta la reabilitarea a 30 de case in trei zile. Ediția a șasea a „Color the Village” ii invita pe cei care vor sa se implice in proiect prin voluntariat. Destinația din acest an a proiectului demarat de Asociația Acasa in Banat este satul Altringen din Timiș.

Gluma zilei din tenis - Cine va fi antrenorul lui Novak Djokovic

10:20, 02.04.2024 - Ziua de 1 aprilie este cunoscuta pentru pacalelile pe care le aduce, iar anul acesta nu a facut excepție. Au circulat luni in mediul online multe glume din lumea tenisului, dar cea care a ieșit cel mai mult in evidența a fost in legatura cu noul antrenor al lui Novak Djokovic.

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma zilei in direct. Asistenta TV a inceput saptamana cu zambetul pe buze: ”Calendarul 2023 a fost...” / VIDEO

08:40, 11.03.2024 - Așa cum se intampla de fiecare data, Ramona Olaru și-a inceput ziua de luni cu zambetul pe buze. Asistenta TV a revenit cu o noua gluma cu care a luat pe toata lumea prin surprindere. Ramona Olaru a adus energia de care aveau cu toții nevoie intr-o zi de luni.

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma zilei in emisiune: ”Daca va postați milionari sau șmecheri…” / VIDEO

09:10, 04.03.2024 - Noua saptamana a inceput cu multa energie la Neatza cu Razvan și Dani! Ramona Olaru a spus a gluma amuzanta, inspirata din experiențele pe care le-a trait in urma cu puțin timp. Iata ce a spus asistenta TV despre milionarii din București și ce s-a intamplat!

Andy Roddick, cuvinte mari pentru Novak Djokovic: „Joaca precum un cyborg”

14:10, 29.02.2024 - Andy Roddick (41 de ani), fostul numar 1 ATP, a facut o analiza a impactului pe care Novak Djokovic l-a avut in circuit. De asemenea, americanul a facut o comparație intre sarb și cei doi mari rivali ai sai: Roger Federer și Rafael Nadal. Andy Roddick: „Este Yoko Ono din tenis” Americanul susține ca…

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma zilei in direct: ”Vreau doar sa le spun fetelor sa…” / VIDEO

09:15, 28.02.2024 - Ramona Olaru și-a incantat colegii de platou cu o noua gluma, la Neatza cu Razvan și Dani. Asistenta TV a descoperit deja rețeta succesului pentru a-i face sa rada și o pune in aplicare an fiecare dimineața! Iata ce gluma a ales, de aceasta data, Ramona Olaru!


Ce parere ai despre aceasta stire?