Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FOTO / Gest sfâşietor! Soţul Cristinei Manea, prospăta mămică răpusă de o boală grea, şi-a tatuat chipul ei pe antebraţ

Publicat:

S-au cunoscut, s-au indragostit de la prima vedere, in cateva luni s-au si casatorit, apoi au devenit parinti. Ziua in care fetita lor a venit pe lume a fost pentru Adrian, , o zi pe care cu siguranta nu o va uita niciodata.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Star Matinal. Alex Bodi și-a tatuat chipul Emei Uta pe abdomen. Cei doi indragostiți au plecat, din nou, intr-o vacanța de lux / VIDEO

10:50, 02.05.2024 - Dupa ce a cerut-o in casatorie, Alex Bodi a facut un nou gest de iubire pentru Ema Uta. Afaceristul și-a tatuat pe abdomen chipul femeii alaturi de care traiește o frumoasa poveste de dragoste de o buna perioada de timp.

Vladuța Lupau, gest de milioane din partea soțului! Adi Rus și-a tatuat chipul cantareței de muzica populara pe braț. FOTO

17:46, 10.04.2024 - Vladuța Lupau a aratat extrem de mandra tatuajul soțului ei pe contul personal de Instagram. Iata cum arata desenul cu chipul cantareței de muzica populara imprimat pe brațul lui Adi Rus!

Gestul emoționant facut de Adi Rus pentru Vladuța Lupau. Soțul artistei și-a tatuat chipul ei pe braț: „Cand ma gandesc...” / FOTO

13:05, 10.04.2024 - Adi Rus a facut un gest emoționant pentru Vladuța Lupau. Soțul artistei și-a tatuat chipul ei pe braț. Iata ce postare speciala a facut celebra cantareața prin intermediul rețelelor de socializare!

Rujeola a mai luat o viața: o fetița de doar un an a fost rapusa de boala

11:16, 21.03.2024 - ​825 de noi cazuri de rujeola s-au inregistrat in Romania in ultima saptamana, iar numarul deceselor a ajuns la 9, de la debutul epidemiei, anunța Institutul Național de Sanatate Publica.   O fetița in varsta de doar un an si doua luni, nevaccinata antirujeolic, a murit dupa ce a luat boala de la sora…

Tragedia vieții posibilului nostru adversar la Euro: bunicul i-a ucis tatal, fratele mai mic a murit in accident, mama a fost rapusa de boala. „E greu sa mai supraviețuiești”

17:06, 20.03.2024 - Savo Milosevic, 50 de ani, legendarul atacant sarb, acum selecționerul Bosniei, și-a pierdut mama lovita de maladie, tatal ucis de bunic, unchiul și fratele in accidente rutiere. „E greu sa supraviețuiești dupa tot ce s-a intamplat". A ramas puternic afectat, dar a supraviețuit. # Și joi infrunta Ucraina…

Inca un deces provocat de rujeola in Romania: O fetița de un an și doua luni, nevaccinata, a fost rapusa de boala

13:30, 20.03.2024 - Inca un deces provocat de rujeola in Romania. O fetița in varsta de un an si doua luni, nevaccinata, a murit din cauza bolii. Totodata, ​825 de noi cazuri noi s-au inregistrat in țara vecina, in ultima saptamana, anunța Institutul Național de Sanatate Publica, citat de hotnews.ro .

Secretarul american al apararii va fi audiat in Congresul SUA pentru ca si-a ascuns boala: „Comandantul suprem nu a stiut ca secretarul apararii este scos din lupta“

10:30, 29.02.2024 - Secretarul american al apararii, Lloyd Austin, va trebui sa explice joi Congresului Statelor Unite motivele pentru care a ascuns fata de presedintele Joe Biden si fata de numarul doi de la Pentagon ca a fost operat de cancer la prostata, transmite Reuters.

Exclusiv! Primele declarații ale Ioanei Basescu, dupa ce s-a spus ca ar suferi de o boala incurabila! Fiica fostului președinte se afla in Spania!

14:55, 22.02.2024 - Au trecut trei zile de cand in mass media au aparut informații conform careia Ioana Basescu ar suferi de cancer. BUGETUL.RO a reușit sa stea de vorba cu fiica fostului președinte, care a vorbit despre situația in care se afla in aceste momente.CITEȘTE AICI DECLARAȚIILE!


Ce parere ai despre aceasta stire?