Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FOTO / Ei sunt fericiţii concurenţi de la "Mireasă pentru fiul meu" care vor pleca pentru scurt timp la munte

Publicat:

În urma jocurilor din gala de sâmbata aceasta din competitia "Mireasa pentru fiul meu", patru concurenti, cei câstigatori, vor pleca la munte. Au sarit în sus de bucurie când au aflat ca au învins.

Edith si Cosmin au câstigat primul joc din casa "Mireasa pentru fiul meu". Ei au aflat primii ca vor pleca la munte. Proba a constat în ghicirea unor cuvinte rostite de partener în timp ce a avut castile pe urechi. Au sarit în sus de bucurie când au aflat ca vor pleca în vacanta. Cei doi nu formeaza…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mireasa sezon 9, 14 mai 2024. Cum a comentat Antonia captura de ecran in care apare alaturi de foști concurenți: „Nu e live”

16:45, 14.05.2024 - Simona Gherghe i-a aratat Antoniei o captura de ecran in care apare ea cu foști concurenți. Iubita lui Cristian a spus ca ea nu a intrat live pe rețelel sociale in perioada in care a fost eliminata din sezonul 9 Mireasa. Antonia s-a intors in casa dupa 10 zile, la dorința lui Cristian.

Chefi la cuțite, 8 mai 2024. Decizie radicala la finalul ediției! Doi concurenți au fost eliminați: „Sunt impacat”

01:35, 09.05.2024 - La finalul ediției 23 de la Chefi la cuțite au fost eliminați doi concurenți. Proba individuala a constat in prepararea unei farfurii in care trebuiau sa se regaseasca lactate. Dupa ce jurații au oferit notele, s-a decis sa aiba loc o dubla-eliminare.

Cat de mult s-a schimbat Cosmin de la Mireasa. Fostul soț al Mirunei, poza dupa antrenamentul din sala. Cum arata acum

15:55, 27.04.2024 - Unul dintre foștii concurenți ai emisiunii Mireasa are mare grija de trupul sau. De la apariția sa inițiala pe micul ecran, Cosmin și-a facut remarcata prezența nu doar prin personalitatea sa carismatica, ci și prin transformarea sa fizica spectaculoasa.

Mireasa, sezon 7. Ce mesaj i-a transmis Hatice Simonei, la scurt timp dupa ce fata și-a șters pozele de cuplu cu Andrei

09:30, 07.04.2024 - Hatice și Simona au devenit prietene in sezonul 7 Mireasa, iar aceasta prietenie continua și in afara competiției. Simona se confrunta cu neplacerile desparțirii, iar prietena ei i-a transmis un mesaj de susținere.

Mireasa, sezon 9. Ce a postat Eliza, la scurt timp dupa ce a parasit competiția. Tanara a avut un mesaj pentru susținatori

08:45, 06.04.2024 - Eliza Ardelean a parasit casa Mireasa dupa ce in gala de pe 5 aprlie 2024 a aflat ca a pierdut cursa d eliminare in care s-a aflat cu Iuliana. La puțin timp dupa ce a intrat in posesia telefonului, tanara a transmis un mesaj pentru fani.

Doi foști concurenți de la Mireasa pentru fiul meu s-au casatorit. Primele imagini din cea mai importanta zi. Vor deveni și parinți peste cateva luni / FOTO

17:35, 27.03.2024 - S-au cunoscut in casa Mireasa pentru fiul meu, iar de atunci sunt de nedesparțit. Doi foști concurenți ai emisiunii matrimoniale sunt mai fericiți ca niciodata de cand formeaza un cuplu, iar de curand, s-au casatorit.

Andreea Catrina, fosta concurenta Mireasa, sezonul 5, a devenit mamica. Ce nume a ales pentru micuța ei / FOTO

09:51, 25.03.2024 - Bucurie mare in familia Andreei Catrina de la Mireasa, sezonul 5. Fosta concurenta a devenit mamica de fetița. Recent, aceasta a facut publice primele imagini cu micuța ei. Cum a numit-o pe fetița.

Vasilica și Amalia Ceterașu și-au sarbatorit gemenii. Au implinit un an. La petrecere au fost prezenți și doi foști concurenți de la Mireasa / FOTO

13:15, 12.03.2024 - Ziua de ieri a fost speciala pentru Vasilica și Amalia Ceterașu. Copiii celor doi, Kevin și Thiago, au implinit un an. Artiștii au organizat o petrecere in cinstea gemenilor, atunci cand le-au taiat moțul.


Ce parere ai despre aceasta stire?