Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mireasa, sezon 7. Ce mesaj i-a transmis Hatice Simonei, la scurt timp după ce fata și-a șters pozele de cuplu cu Andrei

Publicat:

Hatice și Simona au devenit prietene in sezonul 7 Mireasa, iar aceasta prietenie continua și in afara competiției. Simona se confrunta cu neplacerile desparțirii, iar prietena ei i-a transmis un mesaj de susținere.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce mesaj a transmis Bogdana de la Mireasa, de ziua Ioanei, caștigatoarea sezonului 8. Cele doua foste concurente au o relație apropiata: "Sa ramai..." / FOTO

16:20, 28.04.2024 - Pentru ca astazi este ziua Ioanei, caștigatoarea sezonului 8 Mireasa, Bogdana, fosta concurenta, i-a facut o urare emoționanta. Cele doua au o relație de prietenie și dupa terminarea show-ului matrimonial.

Ce mesaj a transmis Antonia de la Mireasa, sezonul 9. Ieri, concurenta a fost eliminata din competiție / FOTO

14:15, 27.04.2024 - In cursul zilei de ieri, iubita lui Cristian a fost eliminata din casa Mireasa, sezonul 9. Cu lacrimi in ochi, Antonia și iubitul ei și-au luat ramas-bun. Vizibil copleșiți de durere, cei doi au fost nevoiți sa se desparta dupa ce publicul a decis ca tanara sa iasa din competiție. 

Mireasa, sezonul 4. Cum s-a pozat Ela dupa ce a ajuns de urgența la spital. Ce mesaj le-a transmis susținatorilor sai

15:46, 08.04.2024 - Ela, fosta concurenta din sezonul 4 Mireasa, și-a ingrijorat susținatorii dupa ce soțul ei a facut un anunț neașteptat. Petrica Nemeș a dat vestea ca partenera lui a ajuns de urgența la spital in urma cu mai bine de o saptamana. Iata ce mesaj a transmis tanara.

Unde urmau sa se stabileasca Andrei și Simona de la Mireasa, sezonul 7. Fostul concurent a confirmat desparțirea. Ar fi ajuns la separare dupa noua luni de cand s-au casatorit

11:55, 07.04.2024 - Au avut o relație presarata cu momente tensionate pe cand erau concurenți la Mireasa și se pare ca au ajuns și la separare. Dupa o buna perioada in care s-a zvonit ca Andrei și Simona s-au desparțit, fostul concurent a confirmat desparțirea. Cei doi aveau planuri mari impreuna și declarau ca se ințeleg…

Mireasa, sezonul 9. Ce mesaj a transmis Andrada dupa eliminarea din competiție. Postarea care a generat o mulțime de reacții

13:25, 02.03.2024 - In gala de vineri, 1 martie 2024, Andrada a fost eliminata din sezonul 9 Mireasa. La scurt timp de la ieșirea din competiție, tanara a publicat un mesaj neașteptate pe rețelele sociale. Iata despre ce este vorba.

Ce mesaj a transmis Betty Vișanescu, la scurt timp dupa ce s-a aflat ca pleaca in Asia Express sezonul 7, alaturi de soțul ei

12:50, 27.02.2024 - Betty Vișanescu, fiica lui Florin Salam, a avut o prima reacție, la scurt timp dupa ce s-a aflat ca ea și soțul ei, Catalin Vișanescu, formeaza una dintre cele noua echipe de la Asia Express sezonul 7. Iata ce mesaj a transmis in mediul online! Fanii au reacționat imediat.

Mireasa, sezon 9. Ce a postat Georgiana in online, la scurt timp dupa ce a plecat din competiție. Ce a transmis

11:55, 22.02.2024 - Plecarea Grorgianei a fost una neșteptata pentru fanii Mireasa. Tanara a fost nevoita sa paraseasca show-ul ca urmare a unei situații familiale. Dupa ce a ieșit din casa Mireasa, tanara a inceput sa fie activa pe rețelele sociale.

Mireasa, sezon 9. Ce a postat Șervan in mediul online, la scurt timp dupa eliminare. Pentru cine a avut un mesaj

14:11, 17.02.2024 - Șervan a parasit casa Mireasa in urma votului exprimat de fetele din sezonul 9. Tanarul a inceput sa fie activ pe rețelele sociale, la scurt timp dupa ce și-a primit telefonul și a parasit casa Mireasa.


Ce parere ai despre aceasta stire?