Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FOTO: Două bombe au explodat într-un oras din Thailanda. O persoană a murit, 30 au fost rănite

Publicat:

O persoană a murit și 30 au fost rănite, marți noaptea, după ce două bombe au explodat, în apropierea unui hotel din orașul thailandez Pattani, informează Reuters, citat de Agerpres.

Prima explozie a avut loc în parcarea din spatele hotelului și nu a făcut victime, a declarat agenției un ofițer superior de poliție. A doua s-a produs într-o camionetă parcată la intrarea hotelului.

Printre victime nu se află cetățeni străini, a precizat polițistul.

În…

Citeste articolul mai departe pe romanialibera.ro…  

Sursa articol: romanialibera.ro


Stiri pe aceeasi tema

Accident grav in Valcea, provocat de un șofer baut! O persoana a murit și alte doua au fost grav ranite dupa ce o mașina și un autocar s-au ciocnit / FOTO

16:30, 16.05.2024 - Un grav accident de circulație s-a petrecut pe DN 67, in judetul Valcea! Un barbat in varsta de 65 de ani și-a pierdut viața, iar alte doua femei au fost grav ranite. In cazul șoferului de autocar, in urma testarii cu aparatul etilotest, a reieșit un rezultat de 0,10 mg/l alcool pur in aerul expirat.

(video) Atac cu arme semiautomate, surprins de o camera de supraveghere, in SUA. O persoana a murit, 4 au fost grav ranite

21:00, 09.05.2024 - O persoana a fost ucisa, iar alte patru au fost ranite grav joi intr-un atac armat intr-un cartier rezidentiale la San Antonio, in Texas, relateaza publicatia locala Ksat si ABC News, citate de digi24.ro .

VIDEO. O persoana a murit, iar alte doua au fost ranite, dupa ce un copac masiv s-a prabușit pe un bulevard aglomerat din Kuala Lumpur

16:26, 07.05.2024 - Un copac masiv s-a prabusit marti peste una dintre cele mai aglomerate bulevarde din Kuala Lumpur provocand moartea unei persoane si ranirea altor doua. In urma incidentului au fost perturbate serviciile de monosina si au fost avariate peste 10 autovehicule, au precizat autoritatile, potrivit Reuters.

Accident mortal in Ramnicu Valcea. O persoana a murit și alte patru victime au ajuns la spital, in stare grava

21:50, 19.04.2024 - Un accident mortal a avut loc pe o artera principala din Ramnicu Valcea. Trei mașini s-au ciocnit, iar in urma impactului o persoana a decedat și alte patru au ajuns la spital, avand nevoie de ingrijiri medicale.

Un incendiu puternic a izbucnit intr-un bloc din Capitala! O persoana a murit și alte noua sunt ranite / FOTO

18:45, 13.04.2024 - Un incendiu puternic a izbucnit la etajele 7 și 8 ale unui bloc de pe Bulevardul 1 Decembrie 1918 din Capitala. Pompierii bucureșteni intervin pentru stingerea flacarilor. Din nefericire, o persoana și-a pierdut viața și alte noua au fost ranite.

O persoana a murit și alte cinci au fost ranite intr-un schimb de focuri intre doi polițiști și un barbat, langa un bar din Indianapolis

14:46, 24.03.2024 - Incidentul armat a avut loc duminica dimineața, in jurul orei locale 1.30, in fața unui bar din Indianapolis, statul american Indiana, in urma unui conflict spontan izbucnit in parcare, relateaza ABC News.Doi polițiști, in uniforma, dar in afara orelor de program, se aflau in bar, in momentul in care…

Tragedie rutiera: O persoana a murit și șase au fost ranite, intr-un accident cu trei autoturisme

14:25, 24.03.2024 - O persoana a murit și șase au ajuns la spital in urma unui accident rutier care a avut loc duminica pe șoseaua de centura din Caransebeș. In evenimentul rutier au fost implicate trei mașini.

Accident in județul Buzau. O persoana a murit și alte patru au fost ranite

15:51, 23.02.2024 - O persoana a murit și alte patru au fost ranite vineri intr-un accident produs pe DN2E85, la ieșire din Ramnicu Sarat catre Focșani, județul Buzau. Accidentul a fost provocat de un sofer care a pierdut controlul. Masina sa a ricosat in alt autoturism.


Ce parere ai despre aceasta stire?