Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FOTO: A vrut să fie o tânără mai atrăgătoare, însă și-a distrus viața COMPLET! Medicii au fost uluiți când au văzut-o: Pur și simplu ”a ars pe dinăuntru”

Publicat:

, o tânara în vârsta de 21 de ani, și-a dorit cu ardoare sa fie mai atragatoare, sa se încadreze în &"tiparele&" societați și a apelat la un truc drastic și anume, a cumparat mai multe pastile de slabit de pe internet.

A înghițit nu mai puțin de opt pastile de Dinitrophenol (DNP), iar ulterior, când a început sa se simta din ce în ce mai rau, ea a fost dusa de urgența la spital, însa medicii nu au avut nicio șansa sa o salveze.

Metabolismul ei a cedat, iar inima i s-a oprit în urma supradozei,…

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un barbat a scapat cu viața dupa ce un flex i s-a infipt in burta

14:30, 07.06.2024 - Un barbat a scapat cu viața dupa ce un flex i s-a infipt in burta. Norocul sau a fost… stratul mare de grasime de pe burta. Un barbat, de 40 de ani, din judetul Botoșani, a fost cat pe ce sa-și piarda viața in urma un accident casnic. Acesta taia o scandura cu flexul in curtea casei cand, din neatentie,…

Farul Constanta. Constantin Grameni, la Nationala mare: Cea mai fericita zi din viata mea. Nu-mi venea sa cred, pur si simplu“ (GALERIE FOTO)

17:05, 02.06.2024 - Constantin Grameni se afla in lotul Romaniei pentru meciurile amicale cu Bulgaria si Liechtenstein, care constituie si lotul preliminar pentru Euro 2024. Desemnat, la 21 de ani, capitan la Farul Constanta din turneul play off al sezonului 2023 2024 al Superligii, tanarul mijlocas Constantin Grameni…

„40 de istorii de viața din leaganele de copii”, o carte emoționanta a Marielei Neagu, cercetator la Oxford

07:26, 18.05.2024 - La Institutul de Investigare a Crimelor Comunismului și Memoria Exilului Romanesc (IICMER) a avut loc lansarea volumului „40 de istorii de viața din leaganele de copii”, al Marielei Neagu, aparut recent la editura Universitații Babeș Bolyai din Cluj dupa ce in 2021 a aparut la o editura din Marea Britanie.…

A crezut ca o doare capul din cauza mahmurelii, insa medicii au facut o descoperire terifianta. Ce diagnostic a primit

20:00, 04.05.2024 - O tanara de 19 ani din Marea Britanie credea ca are dureri de cap din cauza mahmurelii. Insa, cand a ajuns la spital, a primit o veste devastatoare din partea medicilor. Iata despre ce este vorba!

CANCER Primul vaccin ARNm personalizat pentru melanom, testat in Marea Britanie

15:20, 27.04.2024 - Medicii din Marea Britanie testeaza un vaccin oncologic personalizat cu ARNm pentru melanom, avand potențialul de a trata și alte tipuri de cancer. The post CANCER Primul vaccin ARNm personalizat pentru melanom, testat in Marea Britanie first appeared on Informatia Zilei .

Relațiile Regelui Charles inainte de casatoria cu Regina Camilla. Cine sunt femeile din viața monarhului Marii Britanii

08:05, 07.04.2024 - Relațiile Regelui Charles inainte de casatoria cu Regina Camilla. Cine sunt femeile din viața monarhului Marii BritaniiPresa a scris de-a lungul timpului despre ce relații a avut Regele Charles inainte de casatoria sa cu Regina Camilla. Monarhul Marii Britanii s-a iubit cu mai multe femeie inainte…

Cum se simte fetița de 4 ani care a cazut in iaz. Medicii fac eforturi pentru a o ține in viața

14:55, 06.04.2024 - Fetița care a cazut in iaz in Iași se afla intre viața și moarte. Medicii fac tot posibilul pentru a o salva, dar șansele sunt minime. In prezent, micuța se afla in coma de gradul patru, internata la Secția de Terapie Intensiva a Spitalului de Copii „Sfanta Maria”

Medicii buni de la MedLife i-au redat unei paciente șansa la o viața fara dureri, dupa operația de endometrioza

12:05, 29.03.2024 - Peste 190 de milioane dintre femeile și fetele din lumea intreaga sufera de endometrioza, o boala cronica incadrata in top 20 cele mai dureroase boli. Afecțiunea poate scadea calitatea vieții din cauza durerilor severe.


Ce parere ai despre aceasta stire?