Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Fotbal: Astra Giurgiu, prima finalistă a Cupei României, după 5-4 la loviturile de departajare cu Dinamo

Publicat:

s-a calificat in finala la fotbal, dupa ce a invins-o pe Dinamo cu 5-4 la loviturile de departajare, marti seara, la Bucuresti, in mansa secunda a semifinalelor competitiei.

 



Dupa 1-0 pentru Astra in tur, Dinamo a reusit sa trimita meciul in prelungiri, avand 1-0 la finalul celor 90 de minute regulamentare, prin golul lui (89). In cele 30 de minute de prelungiri nu s-a schimbat nimic, astfel ca s-a ajuns la loviturile de departajare.

 



Dinamo a avut 4-2, dupa ratarea lui , dar Andreas

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cupaa Romaniei la fotbal - S-a decis cea de-a doua finalista

22:40, 18.04.2024 - Echipa Otelul Galati a invins joi, pe teren propriu, scor 2-1, formatia Universitatea Cluj, in semifinalele Cupei Romaniei. Galatenii s-au calificat pentru a doua oara in istorie in finala competitiei.Otelul a deschis scorul inca din minutul 12, prin Cisse, cu o lovitura de cap.

CSM Bacau, invinsa greu, in ultimele doua minute, pe terenul vice-campioanei

10:31, 15.04.2024 - „CSMeii” au cedat duminica seara, cu 29-31 (20-18), la Baia Mare, in fața Minaurului, la capatul unui meci pe care l-au controlat in mare parte și pe care l-au pierdut pe final, scorul la intrarea in minutul 59 fiind egal, 29-29. Marți, bacauanii joaca la București, cu Dinamo, in „sferturile” Cupei…

Comisia de Recurs o incurca pe UTA! Ce s-a decis azi la FRF

17:55, 04.04.2024 - BUCUREȘTI. De cateva minute, a luat sfarșit ședința Comisiei de Recurs din cadrul Federației Romane de Fotbal. S-a luat in discuție apararea celor de la UTA, vizavi de incidentele de la meciul cu Dinamo, de pe stadionul „Arcul de Triumf”, din ultima runda a sezonului regulat a Superligii.

FC Voluntari, calificata dramatica la loviturile de departajare in semifinalele Cupei Romaniei

21:31, 03.04.2024 - Echipa FC Voluntari s-a calificat dramatic in semifinalele Cupei Romaniei la fotbal, dupa ce a invins-o pe FCU Craiova cu scorul de 4-2, la loviturile de departajare, miercuri seara, in Banie, intr-un sfert de finala in care scorul a fost ''alb'', 0-0, la finalul timpului regulamentar.

Stadionul simbol al rugby-ului romanesc, devastat de golanii de la fotbal. Imaginile dezastrului

19:50, 09.03.2024 - Arena „Arcul de Triumf“ a avut de suferit ca urmare a incidentelor violente de la partida de fotbal Dinamo – UTA 1-0, care s-a disputat aseara. Stadionul emblematic al rugby-ului romanesc, „Arcul de Triumf” din București, a fost martorul unor scene dezolante vineri seara, in timpul partidei de fotbal…

VIDEO Finalista surprinzatoare in Cupa Spaniei - Victorie la loviturile de departajare

09:45, 28.02.2024 - Mallorca s-a calificat dramatic in finala Cupei Spaniei, dupa ce trecut de Real Sociedad, scor 5-4 la loviturile de departajare. Cele doua echipe au terminat la egalitate in tur (0-0), iar in retur a fost 1-1 dupa 120 de minute.

Ovidiu Burca o da cu manta: „Trebuia sa-l invețe cineva!”

15:30, 25.02.2024 - Ovidiu Burca l-a aparat pe Eugen Voicu dupa poza jenanta de la Cluj, cu trofeele CFR-ului, și a explicat ca unul dintre conducatorii clubului Dinamo ar fi trebuit sa fie povațuit. De catre cei din jurul sau, de la club. Eșecul usturator al lui Dinamo in Gruia, 0-4 cu CFR Cluj, vineri seara, a trecut…

Sporting Braga cucerște Cupa Ligii portugheze la fotbal, dupa ce o invinge pe Estoril, la loviturile de departajare

05:45, 28.01.2024 - Sporting Braga a cucerit Cupa Ligii portugheze la fotbal, dupa ce a invins formatia Estoril cu scorul de 5-4, la loviturile de departajare, sambata seara, in finala desfasurata la Leiria si in care scorul a fost egal, 1-1, la finalul celor 90 de minute regulamentare, anunța Agerpres.Braga si-a trecut…


Ce parere ai despre aceasta stire?