Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Fostul premier australian a recunoscut că s-a pus în secret șef peste cinci ministere

Publicat:

Fostul premier australian a admis miercuri, cu explicatii confuze, ca si-a acordat in secret cinci portofolii ministeriale in perioada pandemiei de COVID-19, relateaza AFP si Reuters, potrivit Agerpres.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Una dintre cele mai mari țari din lume a blocat in secret accesul la „X”, platforma social media a lui Elon Musk

14:56, 17.04.2024 - Ministerul de interne din Pakistan a confirmat miercuri ca a blocat in februarie accesul la „X”, platforma social media deținuta de Elon Musk, fara sa anunțe public acest lucru, relateaza Reuters.

Iulia Albu a recunoscut ca a apelat la ajutorul medicului estetician: „Sigur ca am un secret”

09:05, 15.04.2024 - Iulia Albu a recunoscut ca a apelat la ajutorul medicului estetician: „Sigur ca am un secret” Continue reading Iulia Albu a recunoscut ca a apelat la ajutorul medicului estetician: „Sigur ca am un secret” at Tabu.

El va fi cel mai tanar prim-ministru irlandez din toate timpurile

02:06, 25.03.2024 - Simon Harris a fost ales duminica in fruntea partidului irlandez de centru-dreapta Fine Gael, ceea ce deschide calea numirii sale in functia de premier al Irlandei, a anuntat un responsabil al formatiunii politice, transmit Reuters, AFP si dpa. "Este onoarea vietii mele" a declarat Harris (37 de…

Fostul premier al Pakistanului, Imran Khan, si sotia sa, Bushra Bibi, inculpati pentru coruptie

14:05, 27.02.2024 - Fostul premier pakistanez Imran Khan si sotia sa Bushra Bibi au fost inculpati, din nou, marti pentru coruptie, fiind acuzati ca au primit mita sub forma unor terenuri in timpul mandatului lui Khan in fruntea guvernului, relateaza Reuters, citand partidul fostului prim-ministru.

Kremlinul o acuza pe mama lui Navalnii ca minte și neaga ca a facut presiuni pentru inmormantarea in secret a disidentului

14:35, 26.02.2024 - Kremlinul a calificat, luni, drept absurde acuzațiile potrivit carora autoritațile ruse ar fi exercitat presiuni asupra mamei lui Aleksei Navalnii in legatura cu inmormantarea fiului sau, afirmand ca președintele Vladimir Putin nu a fost implicat in deciziile privind trupul acestuia, potrivit Reuters. 

Fostul premier thailandez Thaksin a fost eliberat din inchisoare

09:25, 18.02.2024 - Fostul premier thailandez Thaksin Shinawatra, in varsta de 74 de ani, a fost eliberat duminica din inchisoare, unde executa o condamnare pentru coruptie, informeaza Reuters si dpa. Miliardarul Thaksin revenise din exil in urma cu sase luni; atunci, el a fost escortat imediat la Curtea Suprema, apoi…

„Steaua Morții” ce graviteaza in jurul lui Saturn are un secret ascuns: Un ocean lichid sub suprafața

18:55, 07.02.2024 - Mimas, una dintre lunile planetei Saturn, este cunoscuta pentru asemanarea sa bizara cu „Steaua Morții” din filmele „Star Wars”. Insa cercetatorii au anunțat miercuri ca au descoperit o noua particularitate a acesteia: un ocean lichid sub suprafața sa, relateaza Reuters.

Scriitor australian, condamnat la moarte cu suspendare in China

23:40, 05.02.2024 - Scriitorul si academicianul australian Yang Jun, incarcerat in China din 2019 pentru acuzatii de spionaj pe care el le contesta, a fost condamnat la moarte cu suspendare in aceasta tara, a anuntat luni Australia, care si-a exprimat consternarea, relateaza AFP si dpa. Informatia a fost confirmata de…


Ce parere ai despre aceasta stire?