Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Fostă ispită de la "Insula Iubirii", fotografii incendiare pe Instagram

Publicat:

"Craiova si Bistrita – mi-a facut o deosebita placere sa fiu cu voi , sa ne petrecem si sa facem asa mare show !
Ca de obicei , ne Revedem curand!", a scris Anuryh in dreptul uneia dintre fotografiile postate pe pagina sa de Instagram.

Sanii impresionanți ai fostei ispite au putut fi admirați in toata splendoarea lor, Anuryh alegand sa poarte o bluza cu decolteu foarte generos, iar imaginea a fost una extrem de deocheata. Like-urile nu au intarziat sa apara, iar fanii au felicitat-o pe Anuryh pentru noul look.

Reacțiile fanilor au fost pe masura fotografiilor, firește: "Prea…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Cum arata iubitul Dariei Cuflic, fosta ispita de la Insula Iubirii. Cei doi s-au lasat pozați intr-o ipostaza tandra

11:40, 04.04.2024 - Daria Cuflic, fosta ispita de la Insula Iubirii sezonul 7, s-a afișat alaturi de noul iubit. Cei doi s-au pozat intr-o ipostaza romantica. De altfel, se pare ca tanara iubește din nou dupa „aventura” pe care a avut-o alaturi de Razvan Kovacs in Thailanda.

Oferta speciala Skoda Fabia Essence 1.0 MPI, cu un avantaj client de 1.262 EURO

17:10, 12.03.2024 - SKODA FABIA este un model de clasa mica potrivit persoanelor care cauta o mașina de oraș agila, sigura, spațioasa și cu dotari inteligente. Are un design modern, tehnologie de ultima generație și cel mai mare portbagaj din clasa sa. Profita acum de aceasta oferta limitata și fii gata sa te indragostești…

Skoda Fabia iți ofera zile cu mai multa culoare!

17:35, 08.03.2024 - Skoda Fabia iți ofera zile cu mai multa culoare! Acum cu avantaj client de 1800 Euro*(TVA inclus)! Descopera acum modelul Skoda Fabia și bucura-te de un avantaj client de 1800 Euro (TVA inclus)! Cu un design modern, tehnologie de ultima generație și performanțe remarcabile, Fabia este mașina perfecta…

O fosta ispita de la Insula Iubirii este din nou singura! Cuplul și-a spus adio dupa 2 ani de relație: „Efectiv nu s-a mai putut!”

15:05, 28.02.2024 - Deși in urma cu jumatate de an ispita iși cerea iubita de soție intr-un mod absolut inedit, se pare ca acum, dupa o relație de doi ani au decis sa mearga pe drumuri diferite. Iata despre cine este vorba și de ce s-a ajuns la desparțire.

S-a desparțit de iubita pe care a cerut-o de soție la un concert! Fosta ispita de la Insula Iubirii confirma separarea, dupa doi ani de relație: ”Perspectivele erau diferite”

22:51, 27.02.2024 - Daca in urma cu jumatate de an o cerea de soție in fața tuturor, la un concert de-al artistei Oana Radu, iata ca s-a produs și desparțirea! O fosta ispita de la Insula Iubirii confirma ca a avut loc separarea dintre el și iubita. Ce s-a intamplat și de ce au ajuns cei doi sa nu-și mai vorbeasca. Declarații…

Cum arata iubitul Adrianei Minea, fosta ispita de la Insula Iubirii. Tanara și-a gasit marea iubire dupa experiența din Thailanda

11:50, 23.02.2024 - Adriana Minea, fosta ispita de la Insula Iubirii, și-a gasit marea dragoste dupa experiența traita in Thailanda. Tanara se iubește cu Alexandru Vochescu, un cunoscut om de afaceri din Romania.

Madalin Ionescu i-a facut cadou Cristinei Șișcanu o mașina cu 7 locuri. Prezentatorul n-a achitat bolidul integral: „Nu suntem niște bogatași”

10:55, 16.02.2024 - Madalin Ionescu i-a facut ieri Cristinei Șișcanu o surpriza de proporții. Prezentatorul de televiziune i-a daruit soției sale mașina mult visata, o mașina mare, de familie, care are șapte locuri. Dupa ce in urma cu cateva luni Cristina Șișcanu și Madalin Ionescu au anunțat ca iși vand casa deoarece…

Bianca Pop este in doliu! Fosta ispita de la Insula Iubirii a facut anunțul: "Adio, draga prietene" / FOTO

17:50, 08.02.2024 - Bianca Pop este in doliu. Fosta ispita de la Insula Iubirii a pierdut pe cineva drag din viața ei. Bruneta a facut anunțul, cu puțin timp in urma. Iata ce a postat pe rețelele sociale, dar și despre cine este vorba!


Ce parere ai despre aceasta stire?