Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Fost şef dintr-o instituţie publică,trimis în judecată pentru folosirea funcţiei în scop sexual şi agresiune sexuală

Publicat:

Un fost sef dintr-o institutie publica din judetul Covasna a fost trimis in judecata pentru savarsirea infractiunilor de folosire abuziva a functiei in scop sexual si agresiune sexuala, informeaza, miercuri, Parchetul de pe langa . „In fapt, s-a retinut ca inculpatul, care, la data savarsirii faptelor, ocupa o functie de conducere in cadrul […] sef dintr-o institutie publica,trimis in judecata pentru folosirea functiei in scop sexual si agresiune sexuala apare prima data in Mesagerul de Covasna .

Citeste articolul mai departe pe mesageruldecovasna.ro…  

Sursa articol: mesageruldecovasna.ro


Stiri pe aceeasi tema

Clotilde Armand, trimisa in judecata pentru ”folosirea functiei pentru favorizarea unor persoane”

19:41, 25.04.2024 - Procurorii au decis, joi, trimiterea in judecata a primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, pe care o acuza de ”folosirea functiei pentru favorizarea unor persoane”. Armand s-a desemnat manager al unui proiect si a semnat patru dispozitii prin care si-a insusit 18.720 lei.

Masuri de ordine și siguranța publica asigurate de jandarmii brașoveni, de Zilele Sfantu Gheorghe

08:25, 24.04.2024 - Municipiul Sfantu Gheorghe gazduiește incepand de luni, 22 aprilie,  și pana duminica, 28 aprilie,  numeroase concerte, spectacole și alte evenimente cultural-artistice și sportive in cadrul Zilelor Sfantu Gheorghe, ajunse la cea de-a 31-a ediție. Masurile de ordine și siguranța publica la aceasta sarbatoare…

Cat de constituționala e comasarea alegerilor. Fost judecator CCR: ”O sa fie o incurcatura mare pentru administrația publica”

08:50, 23.02.2024 - Coaliția PSD–PNL a anunțat miercuri, 21 februarie, ca a decis comasarea alegerilor europarlamentare cu cele locale in luna iunie. Aceasta mutare ridica mai multe semne de intrebare in ceea ce privește constituționalitatea unei astfel de legi, mai ales ca o inițiativa similara a mai fost declarata neconstituționala…


Ce parere ai despre aceasta stire?