Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Florin Piersic împlinește 80 de ani! ”N-am vrut să sărbătoresc. Pentru mine e târziu”

Publicat:

, actorul care a cucerit generații cu talentul, cu șarmul și cu vorbele sale, implinește astazi 80 de ani. A urcat pe scena inca de la 18 ani și, astazi, dupa 62 de ani, este tot pe scena. El spune ca nu se gandește sa sarbatoreasca, fiind marcat de faptul ca mulți dintre colegii […] Post-ul implinește 80 de ani! ”N-am vrut sa sarbatoresc. Pentru mine e tarziu” apare prima data in Libertatea.ro .

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cand revine pe scena Florin Piersic. Mesajul transmis din spital de marele actor: „Ne vedem la Teatrul Național din București”

13:50, 20.05.2024 - Ajuns de urgența la spital chiar inainte de Paște și operat in ziua in care creștinii sarbatoreau invierea Mantuitorului, Florin Piersic pare ca a trecut peste perioada grea in care s-a aflat. Operat de mai multe ori in ultimele saptamani, dupa ce s-a descoperit inclusiv ca are septicemie, marele actor…

VIDEO. Artiștii clujeni de folclor s-au rugat pentru sanatatea actorului Florin Piersic, pe scena Casei de Cultura a Studenților!

09:55, 20.05.2024 - Cu ocazia spectacolului „Tradiții clujene in Tezaur Folcloric”, Ovidiu Purdea Someș, cantareț de muzica populara, și-a indemnat colegii și publicul sa spuna o rugaciune pentru sanatatea actorului Florin Piersic. „Cu sufletele dumneavoastra, frumoase ca un tezaur, al vrea sa inchinam un gand ca o…

Florin Piersic, noi declarații de pe patul de spital. Marele actor așteapta cu nerabdare sa se intoarca pe scena

10:10, 19.05.2024 - Florin Piersic a oferit cele mai noi declarații chiar de pe patul de spital! Marele actor al Romaniei a marturisit ca așteapta cu nerabdare sa se intoarca pe scena! Iata ce a spus indragitul artist cu aceasta ocazie.

Piersic Jr., mesaj emoționant. Putea fi pentru tata sau, dar nu e

17:06, 10.05.2024 - La cateva zile dupa ce tatal sau a fost internat și operat de mai multe ori, Florin Piersic  Jr. a postat pe Facebook o imagine și un mesaj. Sunt pentru mama sa,  Tatiana Yekel, care s-a stins din viața acum cațiva ani ”O actrița de la care am invațat atatea lucruri. O actrița a carei unica fericire,…

Cu ce probleme de sanatate se confrunta Florin Piersic. Actorul a ajuns de pe scena direct pe masa de operație

10:55, 30.04.2024 - Florin Piersic a ajuns de urgența la spital la finalul unui spectacol. Actorul in varsta de 88 de ani a fost supus unei operații la spitalul din Cluj-Napoca și in prezent, este internat acolo.

Florin Piersic, operat de urgența. S-a intamplat pe scena

07:15, 30.04.2024 - Florin Piersic, in varsta de 88 de ani, a fost operat la Cluj-Napoca. Actorului i s-a facut raul dupa terminarea unui spectacol. Piersic a fost operat de urgenta, luni, la Spitalul Militar din Cluj-Napoca, dupa ce i s-a facut rau la finalul unui spectacol, potrivit foaiatransilvana.ro Potrivit investigatiilor…

Gala Laureaților “Uniți Susținem Excelența” onoreaza valorile Clujului, pe scena Cinema-Teatru „Florin Piersic''

12:31, 26.04.2024 - Valorile contemporane, personalitațile din domeniul culturii, artei, științei, tehnicii, a sportului și a vieții sociale, precum și entitațile emblematice ale Cetații vor fi premiate intr-o noua ediție a „Galei Laureaților''.

Romica Țociu și Cornel Palade sarbatoresc 1 Mai Muncitoresc pe scena iUmor, duminica, de la ora 20.00, la Antena 1

10:50, 25.04.2024 - Romica Țociu și Cornel Palade vor urca, duminica aceasta, pe scena show-ului de umor de la Antena 1, unde vor sarbatori un 1 Mai Muncitoresc tradițional, autentic, iar jurații se vor amuza copios la sceneta lor plina de savoare... la propriu!


Ce parere ai despre aceasta stire?