Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Florin Busuioc l-a luat la mișto pe Radu Vâlcan: ‘Îmi e milă de el, lăcrimează pentru Laura Cosoi’

Publicat:

l-a luat in deradere pe Radu Valcan. Celebrul prezentator al rubricii meteo s-a amuzat teribil de reacția pe care a avut-o actorul in platoul de la emisiunea lui Catalin Maruța. a ras de este scump la vedere in platoul emisiunilor. Iata ca dupa ce a acceptat provocarea […] The post l-a luat la mișto pe Radu Valcan: ‘Imi e mila de el, lacrimeaza pentru ’ appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Val de critici dupa ce Catalin Maruța a aparut așa. Ce scrie pe tricoul lui, fanii au luat foc: “Talent de 2 lei!”

22:30, 24.04.2024 - Catalin Maruța, pus la zid de fani. In ultima vreme a fost aspru criticat pentru comportamentul sau din public și de data aceasta a comis-o din nou. Celebrul prezentator TV a avut o apariție controversata, pe care urmaritorii sai nu au putut-o lasa sa treaca netaxata. Catalin Maruța, gest neașteptat…

Comedia 'Retreat Vama Veche' va fi lansata in aceasta toamna. Single-ul 'In camera ta' al trupei 3 Sud Est se va regasi pe coloana sonora a lungmetrajului

09:40, 07.04.2024 - Comedia „Retreat Vama Veche”, regizata de Petre Nastase, in care Ada Condeescu, Laura Cosoi si Adela Popescu au rolurile principale, va fi lansata in aceasta toamna. Single-ul "In camera ta" al trupei 3 Sud Est se va regasi pe coloana sonora a lungmetrajului, conform news.ro.

Eveniment special in Cluj-Napoca: Consultații stomatologice gratuite pe platoul dintre BTarena Cluj-Napoca și Cluj Arena

13:51, 23.03.2024 - Astazi, sambata, 23 martie, orașul Cluj-Napoca gazduiește un eveniment special pentru tineri, oferind consultații stomatologice gratuite la platoul dintre BTarena și Cluj Arena, prin intermediul proiectului Smilemobil.

De ce are Clujul cea mai scumpa piața imobiliara din Romania. „Anunțuri puse la mișto de catre oameni care nu vor sa vanda”

13:30, 18.03.2024 - Clujul are cea mai scumpa piața imobiliara din țara, conform studiilor care iau in considerare prețul cerut. Unul dintre motive este faptul ca mulți proprietari posteaza anunțuri cu prețuri nerezonabil de mari, cum ar fi o casa in Fanațele Clujului la 560.000 de euro.

De ce nu are Busu cont pe platformele de social media. Nu vrea sa auda de Facebook sau Instagram

21:50, 15.03.2024 - Florin Busuioc este unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori meteo din Romania. Vedeta de la PRO TV este o persoana destul de discreta in privința vieții personale și, chiar daca mereu este prezent pe micile ecrane, lipsește din social media, noteaza click.ro. De ce a ales sa nu aiba conturi pe diverse…

Banksy ar putea fi forțat de tribunal sa-și dezvaluie numele real

10:30, 10.03.2024 - Celebrul artist Banksy, a carui identitate a fost mereu sursa de speculații, ar putea fi forțat sa-și dezvaluie numele real in instanța, dupa ce doi colecționari au intentat o acțiune in justiție.

Catalin Bordea, tatuaj atipic! Cuvantul pe care și l-a inscripționat pe piele le-a dat de gandit fanilor / FOTO

13:45, 23.02.2024 - Catalin Bordea și-a facut un tatuaj atipic. Celebrul comediant și-a inscripționat pe piele un cuvant care le-a dat de gandit fanilor lui de pe rețelele de socializare. Iata ce și-a tatuat juratul de la iUmor pe corp, de aceasta data!


Ce parere ai despre aceasta stire?