Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Femei vs bărbați: când soția este bolnavă, el divorțează. Când soțul e bolnav, ea îl îngrijește!

Publicat:

Potrivit unui studiu american facut public saptamana aceasta, o casatorie este mult mai probabil sa se incheie printr-un divorț atunci cand soția se imbolnavește grav. Cercetarea, publicata in numarul din martie al Journal of Health and , sugereaza ca un divorț este cu 6% mai probabil atunci cand soția este grav bolnava decat atunci cand este intr-o stare buna de sanatate. In schimb, in cazul unei boli a soțului, riscul de divorț nu a crescut. Studiul, realizat de , profesoara la Universitatea de Stat din Iowa, a analizat 2.701 casatorii care au durat 20 ani. In…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Riscul de deces este mare in cazul copiilor cu varste sub cinci ani diagnosticați cu tuberculoza

15:00, 30.03.2024 - In cazul copiilor cu varste pana la pana cinci ani, diagnosticați cu tuberculoza, riscul de deces este mare, avertizeaza medicul Beatrice Mahler. Copiii iau tuberculoza de la adulți ”Copiii  nu sunt contagioși intre ei. Copiii iau tuberculoza de la adulți. De regula, un copil care are tuberculoza a…

Romania a depus, anul trecut, la Oficiul European, mai putine cereri de brevete de inventii

00:16, 20.03.2024 - • Femeile sunt menționate in 52% dintre cererile de brevet din țara noastra Potrivit Indicelui european de brevete 2023, publicat de Oficiul European de Brevete (OEB), inventatorii, companiile și institutele de cercetare din Romania au depus anul trecut 42 de cereri de brevet la OEB, in scadere cu 9%…

Musculițele de fructe, folosite de cercetatori la oprirea tumorilor cerebrale

21:00, 12.03.2024 - Oameni de stiinta considera ca musculitele de fructe ar putea opri dezvoltarea tumorilor cerebrale, relateaza dpa. Experti de la Centrul de Excelenta de Cercetare a Tumorilor Cerebrale de la Universitatea din Plymouth, sud-vestul Angliei, au reusit identificarea si examinarea celulelor aflate in primele…

Studiu: femeile au aceleași beneficii de sanatate ca barbații dupa perioade mai scurte de activitate fizica

09:21, 09.03.2024 - Pentru scaderea riscului de mortalitate cu 18%, barbații trebuie sa practice 300 de minute de activitate fizica moderat-intensa (AFMI) pe saptamana, insa femeile obțin rezultate similare dupa numai 140 de minute. Mai mult decat atat, in condițiile realizarii a 300 de minute saptamanale de AFMI, femeile…

Chiar și o bautura energizanta ocazionala poate crește riscul de tulburari de somn

17:06, 08.03.2024 - Bauturile energizante sunt promovate ca o modalitate de a stimula performanța mentala și fizica, dar un nou studiu sugereaza ca consumul acestora – chiar și ocazional – poate interfera cu somnul, relateaza Health.com. Cercetarea, publicata in revista BMJ Open, a constatat o asociere intre consumul de…

Semnal de alarma: un fenomen global crește incidența sinuciderilor. Femeile in varsta sunt cele mai expuse riscului

06:06, 04.03.2024 - O descoperire recenta evidențiaza o conexiune alarmanta intre poluarea atmosferica și creșterea numarului de sinucideri. Studiul arata ca, odata cu intensificarea poluarii, crește și incidența sinuciderilor, aceasta tendința fiind mai accentuata printre femeile mai in varsta decat se anticipase. Deși…

Bunicii pot fi scut impotriva depresiei mamelor!

00:12, 29.02.2024 - Un studiu recent al cercetatorilor din Finlanda, publicat in revista Population Studies, arata ca prezenta bunicilor poate avea un impact semnificativ asupra sanatații mintale a mamelor, potrivit Hotnews. Studiul a fost realizat de cercetatori de la Universitatea din Helsinki și citat de New York Post.…

Cel mai amplu studiu asupra efectelor vaccinului Covid-19, rezultate ingrijoratoare: Legaturi cu afecțiuni cardiace, neurologice și ale sangelui

14:55, 22.02.2024 - Acest studiu de referința, citat de Bloomberg , a analizat datele a milioane de oameni vaccinați in intreaga lume, iar rezultatele sale ofera noi perspective cu privire la posibilele efecte secundare ale vaccinurilor anti-COVID-19 pe termen lung.Evenimentele rare - identificate la inceputul pandemiei…


Ce parere ai despre aceasta stire?