Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Federatia Patronilor Bihor caută oportunităţi B2B peste graniţă

Publicat:

Vineri, 26.09.2014, o delegatie a , formata din presedintele , primvicepresedinte , vicepresedinte si -consilier, s-a intalnit la Nyiregyhaza cu o delegatie a Federatiei Intreprinzatorilor Privati din Ungaria (VOSz).

Citeste articolul mai departe pe bihon.ro…  

Sursa articol: bihon.ro


Stiri pe aceeasi tema

Delegație maghiara, in vizita la UVVG

11:25, 13.05.2024 - O delegație formata din cadre didactice universitare, studenți și reprezentanți ai administrației publice locale din Ungaria a fost prezenta, zilele trecute, la Arad. Vizita a... The post Delegație maghiara, in vizita la UVVG appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Catalin Predoiu cauta sprijin in Ungaria pentru sustinerea aderarii Romaniei la Spatiul Schengen cu frontierele terestre, in anul 2024

18:15, 23.04.2024 - Ministrul Afacerilor Interne, Catalin Predoiu, a discutat, marti, la Budapesta, cu omologul maghiar, despre aderarea completa a Romaniei la Spatiul Schengen, in 2024, dar si despre combaterea migratiei ilegale.

Viktor Orban: Capitalul acumulat in Ungaria cauta deja oportunitati de investitii in strainatate

14:11, 08.04.2024 - Ne aflam aici pentru ca exista capital acumulat in Ungaria, care acum cauta oportunitati de investitii in afara Ungariei – a declarat vineri prim-ministrul ungar la Banja Luka, in Bosnia, cu ocazia deschiderii forumului de afaceri organizat de Ungaria si Republica Sarba din Bosnia. Adresandu-se antreprenorilor,…

Gigantul bancar elvetian UBS va cauta oportunitati de fuziuni si achizitii in Statele Unite, in urmatorii ani

07:56, 18.03.2024 - UBS, care a preluat fostul grup bancar rival Credit Suisse in iunie anul trecut, doreste sa-si extinda afacerea de administrare a averii din SUA prin potentiale fuziuni si achizitii, in trei sau patru ani, a spus Colm Kelleher. ”Doar in managementul averii si nu inca”, a adaugat el. De la salvarea Credit…

Focuri de arma la granița Romaniei! Doi cetațeni ucraineni sunt implicați

15:40, 24.02.2024 - S-au tras focuri de arma la granița Romaniei! Doi cetațeni ucraineni au fost implicați. Din ce motiv a avut loc incidentul tensionat la frontiera țarii cu Ungaria, in județul Satu Mare, iin zona localitații Horea.

Zelenski trimite o delegatie la granita cu Polonia, pentru a-i convinge pe fermieri sa deblocheze punctele de frontiera

07:25, 22.02.2024 - Dupa zile de proteste ale fermierilor polonezi, presedintele ucrainean Volodimir Zelenski vrea acum sa ii trimita pe prim-ministrul Denis Smihal si pe alti membri ai cabinetului la punctele de trecere a frontierei blocate pentru a negocia.

Razboi in Ucraina, ziua 729. Zelenski trimite o delegație pentru negocieri la granița cu Polonia - LIVE TEXT

06:55, 22.02.2024 - Este vorba, in special, de ministrului Apararii Rustem Umerov, a spus presedintele Zelenski intr-o interventie video data publicitatii miercuri, in ucraineana si poloneza. Acest lucru ar trebui sa aiba loc sambata, cand se marcheaza doi ani de la inceperea razboiului."Din pacate, acest blocaj la granita…

Opt migranți au incercat sa treaca ilegal granița cu Ungaria. Unde au fost descoperiți aceștia

11:21, 19.02.2024 - Polițiștii de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Episcopia Bihor au descoperit, sambata, 17 februarie, trei persoane din Congo, ascunse sub una din semiremorcile transportate de vagoanele trenului de marfa care circula pe relația Oradea-Stuttgart.


Ce parere ai despre aceasta stire?